Prognoza meteo sâmbătă, 20 octombrie 2018: cum va fi vremea în weekend

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
19/10/2018, 17:07
Prognoza meteo sâmbătă, 20 octombrie 2018: cum va fi vremea în weekend
Meteorologii anunță vreme în general închis, sâmbătă, 20 octombrie 2018

Începând de sâmbătă, 20 octombrie 2018, meteorologii anunță o prognoză care nu va fi pe placul multora. Mai exact, vremea se răcește considerabil, ploile se înmulțesc, iar la munte este foarte probabil să apară primele ninsori. Așadar, în acest weekend, vom întâmpina cum se cuvine toamna, cu vreme specifică pentru acestă perioadă, în contrast cu ce am avut până acum.

Nici în București lucrurile nu stau mai bine. Vremea se răcește semnificativ și ploile nu ne vor da pace să desfășurăm activități de weekend în aer liber. Și pe timpul nopții va fi mai rece, astfel că ar fi bine să avem la îndemână o pătură mai groasă.

Meteo sâmbătă, 20 octombrie 2018: cum va fi vremea în țară

În țară, vântul se va înteți, în cele mai multe regiuni, iar ploile nu vor întârzia să apară. Temperaturile vor fi departe de cele pe care le-am resimțit în aceste zile.

Vremea în Constanța

Maxima zilei de sâmbătă în Constanța va fi de 19 grade Celsius. Cerul va fi predominant înnorat, iar vântul va bate în rafale. Pe timpul nopții, sunt posibile averse și temperaturi în jurul a 12 grade.

Vremea în Cluj

La Cluj, minima va fi de 6 grade Celsius, iar maxima tot de 19 grade. Va fi și soare, însă norii nu vor permite ca temperatura aerului să crească, la fel ca în zilele precedente. Există șanse de ploaie, mai ales pe timpul nopții.

Vremea în Brașov

Sâmbătă, în Brașov, cerul va fi parțial noros. Există șanse de precipitații, iar vântul va spori senzația de frig. Maxima zilei va fi în jurul a 17 grade Celsius.

Vremea în Iași

Temperaturile în Iași pot ajunge chiar și la 21 de grade Celsius, sâmbătă, iar vremea va fi ceva mai prietenoasă decât în celelalte zone ale țării. Șansele de precipitații vor crește spre seară, iar vântul va bate cu o viteză de 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo, sâmbătă 20 octombrie, în București

În București, valoruile termice vor fi încadrate între 16 și 21 de grade Celsius, însă maximele vor sta puțin pe parcursul zilei. În general, vremea va fi închisă, iar ploile abundente nu vor lipsi. Cantitățile de apă vor ajunge și la 5 litri pe metrul pătrat, ziua, iar noaptea la 2 litri pe metrul pătrat. De săptămâna viitoare, însă, meteorologii ne anunță că vremea se schimbă radical.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×