Prognoza meteo sâmbătă, 12 ianuarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: ger în toată țara

Claudiu Surmei   
în Prognoza meteo
11/01/2019, 18:47
Prognoza meteo sâmbătă, 12 ianuarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: ger în toată țara GALERIE FOTO
Prognoza meteo sâmbătă, 12 ianuarie. Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 12 ianuarie, anunță ger în majoritatea regiunilor țării. Potrivit datelor furnizate de Administrația Națională de Meteorologie, în București va fi o vreme însoțită, în ciuda frigului de afară. La munte, cerul va fi înnorat și se va forma ceața, însă ninsorile se vor opri.

Vremea va fi rece pe parcursul zilei de zâmbătă, gerul făcându-și simțită prezența dimineaţa cu precădere în Nord, în Nord-Est şi în depresiuni, iar noaptea local în centru, în Sud şi în Est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 și 2 grade Celsius, iar cele minime între -13 și -3. Cerul va fi mai mult noros în Vest, Nord, Centru, precum şi la munte, Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde va viscoli zăpada.

Prognoza meteo sâmbătă, 12 ianuarie: ger în toată țara

Meteorologii de la ANM anunță o ușoară încălzire după mai multe zile în care au predominat ninsorile. Vor mai fi condiții de ninsoare slabă doar în vestul Transilvaniei, iar în restul țării nu vor mai fi decât episoade izolate de precipitații. Ce mai scăzută temperatură va fi în Nordul Moldovei (-15 grade în cursul nopții).

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În București, vremea va fi însorită, în ciuda frigului de afară. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 3 grade Celsius (la amiază), în timp ce minimele vor atinge -12 grade Celsius (pe timpul nopții). Vântul va sufla cu putere (21 km/h dinspre Sud-Vest ziua și 10 km/h dinspre Sud-Vest noaptea), iar cerul va fi parțial noros pe timpul nopții. Vestea bună este că se opresc ninsorile.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Vremea va fi rece și în Iași. Temperaturile minime vor atinge -12 grade Celsius, iar cele maxime -1. Vor fi scurte perioade de ninsoare, iar stratul de zăpadă estimat este de 2,2 centimetri. Vântul va sufla cu 10 km/h din partea de Nord-Nord-Vest.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov se vor înregistra -8 grade Celsius în noaptea de vineri spre sâmbătă și este posibil să mai fulguiască slab. Sâmbătă pot apărea ninsori sporadice, iar temperatura nu va depăși -4 grade Celsius. Vântul va sufla cu 10 km/h.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Temperturile vor atinge -5 grade Celsius în cursul nopții în Constanța, dar vor înregistra valori pozitive sâmbătă, când mercurul va urca în termometre până la 1 grad Celsius. Sunt șanse de precipitații de 10%, iar vântul va sufla cu 27 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Temperaturile vor ajunge până la -6 grade Celsius în noaptea de vineri spre sâmbătă în Cluj-Napoca, iar în cursul zilei de sâmbătă vor ajunge la -2 grade Celsius. Vor fi 20% șanse de precipitații, iar vântul va sufla cu 6 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×