Prognoza meteo pentru luni, 14 octombrie 2019. Vremea în București, Iași, Timișoara și Cluj Napoca

Dan Suta   
în Prognoza meteo
13/10/2019, 19:14
Prognoza meteo pentru luni, 14 octombrie 2019. Vremea în București, Iași, Timișoara și Cluj Napoca
Prognoza meteo 14 octombrie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Prognoza meteo pentru luni, 14 octombrie 2019, a fost actualizată de Administrația Națională de Meteorologie. Vremea va fi deosebit de caldă în mai toate regiunile țării, cu temperaturi peste normalul acestei perioade. Află din rândurile de mai jos ce surprize meteorologice apar pentru principalele orașe ale țării.

Prognoza meteo pentru 14 octombrie în București

vremea în bucurești
Vremea în București va fi plăcută la început de săptămână

Vreme de vară în Capitală la începutul săptămânii viitoare. Se anunță 23-24 de grade Celsius la umbră în cursul zilei de mâine, cu o minimă de 7 grade în timpul nopții.

Vremea în Cluj Napoca

prognoza meteo 14 octombrie
23 de grade se anunță și la Cluj

Clujenii vor avea parte de o zi preponderent noroasă, dar cu o temperatură plăcută, de 23 de grade Celsius. Minima va fi de 7 grade în acest oraș. Nu este exclus ca spre seară să plouă în mai multe zone ale județului Cluj și Transilvania.

Vremea în Brașov

vremea brașov
Cerul se va înnora parțial la Brașov

Vreme mohorâtă se anunță și pentru brașoveni. Aceștia vor avea parte de o vreme destul de capricioasă. Norii vor apărea des pe cer, iar ploile s-ar putea intensifica în special după amiază. Maxima zilei aici este de 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo 14 octombrie pentru Timișoara

prognoza meteo 14 octombrie
Timișorenii vor avea o vreme specifică verii

Cel mai cald va fi mâine la Timișoara. Bănățenii au parte de un cer senin mai toată ziua, cu înnorări și posibile ploi scurte seara. 27-28 de grade prognozează meteorologii pentru prima zi din săptămână.

Vremea în Iași

prognoza meteo iași
Vremea va fi plăcută și la Iași, dar nu sunt excluse ploile

Va fi înnorat și la Iași, unde temperaturile nu vor trece de 22-23 de grade Celsius în timpul zilei. Minima zilei în capitala Moldovei va fi de 9 grade și se va atinge în timpul nopții.

Prognoza meteo 14 octombrie pentru Constanța

vremea constanța
Doar 20 de grade mâine la mare

Ceva mai răcoros mâine la mare, unde maxima va fi de doar 20 de grade Celsius, față de celelalte regiuni ale țării. Minima va fi ceva mai ridicată față de celelalte temperaturi anunțate și anume de 13 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×