Prognoza meteo: miercuri, 5 februarie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vin ninsori abundente cantitativ

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
04/02/2020, 16:43
Prognoza meteo: miercuri, 5 februarie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vin ninsori abundente cantitativ
Meteorologii anunță ninsori, viscol și vânt în toată țara Sursa foto: pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a transmis că vremea va schimba foaia, iar iarna bate în cele din urmă la ușă. Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic și ninsori abundenete, cât și un cod portcocaliu de precipitații însemnate cantitativ în mai multe județe din țara noastră.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 5 februarie 2020, în orașele din România

Meteorologii au anunțat că vremea va fi închisă pe parcursul zilei de miercuri și va ploua pe arii extinse în toată țara, iar în zonele montane precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Precipitațiile vor fi moderate și însemnate cantitativ pe arii restrânse.

Vremea în București, miercuri, 5 februarie 2020

Prognoza meteo în București
Prognoza meteo în București. Sursa foto: weather.com

Vremea în Capitală se schimbă radical, iar maxima va coborî până la 8 grade Celsius pe timpul zilei. Șansele de precipitații sunt destul de ridicate, iar meteorologii anunță că spre seară vor începe să cadă primii fulgi de nea. Vântul va sufla moderat, iar cerul va fi predominant noros.

Vremea în Brașov, miercuri, 5 februarie 2020

Prognoza meteo în Brașov
Prognoza meteo în Brașov. Sursa foto: weather.com

ANM avertizează că vremea în Brașov va fi mohorâtă în ziua de miercuri, 5 februarie, iar ninsorile vor cădea neîncetat. Așadar, se va așterne un nou strat de zăpadă în zonele montane ceea ce nu poate fi decât o bucurie pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Maxima va urca până la 2 grade Celsius.

Vremea în Constanța, miercuri, 5 februarie 2020

Prognoza meteo în Constanța
Prognoza meteo în Constanța. Sursa foto: weather.com

Și locuitorii din Constanța vor avea parte de o zi mohorâtă și ploioasă. Cerul va fi predominant noros, iar mercurul din termometre va arăta o maximă de 8 grade Celsius. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la -2 grade, iar ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea în Cluj-Napoca miercuri, 5 februarie 2020

Prognoza meteo în Cluj-Napoca
Prognoza meteo în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

În Cluj-Napoca zăpada va cădea neîncetat și se va așterne un strat consistent de omăt. Vântul va sufla slab spre moderat, iar temperatura maximă va atinge 3 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse mari de îngheț pentru că temperatura va scădea mult sub zero grade ajungând până la -7.

Vremea în Iași miercuri, 5 februarie 2020

Prognoza meteo în Iași
Prognoza meteo în Iași. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță că vremea se va schimba și în regiunile din Moldova. În municipiul Iași cerul va fi înnorat, iar precipitațiile vor cădea sub formă de lapoviță și ninsoare atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperatura maximă va urca până la 7 grade Celsius, dar se va simți puțin mai frig din cauza vântului care va sufla cu 39 km/h.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×