Prognoza meteo miercuri 17 octombrie. De când prevestesc meteorologii venirea precipitațiilor

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/10/2018, 19:08
Prognoza meteo miercuri 17 octombrie. De când prevestesc meteorologii venirea precipitațiilor
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 17 octombrie 2018 este una favorabila

Conform prognozei meteo, ziua de miercuri, data de 17 octombrie, deja ne pune semne de întrebare. Soare a tot fost, dar precipitațiile când vin? Așadar, potrivit previziunilor meteorologice, ziua de miercuri va avea cerul variabil spre senin în mare parte din țară, vântul va sufla ușor, iar temperaturile se vor situa între 20 și 25 de grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra pe litoralul românesc și în Delta Dunării. În schimb, cele mai ridicare se vor găsi în sudul Banatului. În Capitală, vremea se menține frumoasă. Temperatura maximă de astăzi va fi de 23 de grade Celsius, iar pe timpul serii se vor găsi 10 grade Celsius în termometre. Toată bucuria pe care o transmite vremea se va menține până duminică, 21 octombrie.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri 17 octombrie 2018
Prognoza meteo în Constanța

Conform accuweather, la malul mării se vor găsi 21 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul foarte mic, de 4%, iar cerul va fi parțial însorit. Vânturile bat din direcția de nord-est cu o putere de 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. În a doua parte a zilei, se vor găsi în termometre 14 grade Celsius, care se simt ca 12. Procentul de precipitații rămâne același, iar cerul va fi mai mult senin.

Vremea în Iași

Prognoza meteo miercuri 17 octombrie 2018
Vremea în Iași va fi una extrem de frumoasă!

În iași, maxima a zilei va fi una de 23 de grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Soarele va fi sus pe cer, iar precipitațiile nu-și vor face apariția. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valaore de 3. O dată cu lăsarea serii, scar și gradele în termometre. Așadar, minima serii va fi de 8 grade Celsius. Precipitațiile nu vor apărea nici seara, cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o intensitate mică, de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo miercuri 17 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 17 octombrie

Previziunile meteorologice anunță că în Cluj maxima zilei va fi una de 22 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, fiind de 1%, soarele va fi pe mijlocul cerului strălucind deasupra Clujului, iar vânturile bat din direcția de sud-est cu o putere mică. A doua parte a zilei are ca minimă doar 5 grade Celsius, care se simt ca 7. Procentul de precipitații este unul de 4%, cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o intensitate foarte mică, de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo miercuri 17 octombrie 2018
Se anunță vreme frumoasă la Brașov

Cei aflați la Brașov vor găsi în termometre 23 de grade Celsius, care se simt ca 25. Procentul de precipitații este unul foarte mic, de 4%. Previziunile meteorologice anunță că soarele va inunda cerul, iar vânturile vin cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră. A doua parte a zilei va aduce 5 grade Celsius care se simt cu un grad mai mult. Precipitațiile rămân la o putere mică precum cea din timpul zilei, iar vânturile sunt slabe și pe tot parcursul serii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×