Prognoza meteo miercuri, 13 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
12/02/2019, 18:30
Prognoza meteo miercuri, 13 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj GALERIE FOTO
Prognoza meteo miercuri, 13 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Vremea în țară, miercuri, 13 februarie, se anunță normală pentru această perioadă a anului. Temperaturile nu vor urca la valori mai mari de 7 grade la Constanța, dar se vor înregistra și maxime negative la Brașov și în zonele de munte.

În marile orașe se opresc precipitațiile pentru ziua de miercuri, 13 februarie. Aproape în toate marile orașe, vremea se menține în valorile termice normale ale perioadei. Vântul va sufla slab până la moderat în mare parte din țară, iar pe litoral acesta se va intesifica în cursul după-amiezii.

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 februarie!

La munte ninsorile vor continua, dar în mare parte din țară precipitațiile se vor opri. În zona de nord a Moldovei acestea se vor resimți și pe parcursul zilei de miercuri, 13 februarie.

Vremea în București

Miercuri, vremea se anunță fără precipitații în Capitală. Conform ANM, după ziua de marți în care ploaia și-a făcut simțită prezența, miercuri cerul se va însenina, iar precipitațiile au slabe șanse să-și facă prezența. Bucureștenii vor avea parte de soare miercuri și o maximă de 7 grade Celsius. Minima zilei coboară la -3 grade, iar vântul va sufla slab până la moderat în București.

Vremea în Iași

Vremea, miercuri în Iași se anunță normală pentru această perioadă. După valorile ridicate ale maximelor de luni, vremea a cunoscut o răcire care se va menține aproape toată săptămâna. Spre deosebire de marți, miercuri precipitațiile vor lipsi. Cerul va fi parțial înnorat, iar maxima abia va atinge două grade Celsius. Minima va coborî cu două grade sub zero. Vântul va sufla destul de puternic și va atinge viteze de până la 26 de kilometri pe oră la Iași.

Vremea în Constanța

Miercuri, 13 februarie, vremea la Constanța este frumoasă pentru această perioadă. Chiar dacă cerul este parțial înnorat, maxima zilei atinge 5 grade Celsius. Precipitațiile vor lipsi, conform ANM, iar vântul va sufla destul de putrnic, cu viteze de până la 29 de kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Conform accuweather, vremea în Brașov este în valorile obișnuite pentru această perioadă.  Precipitațiile scad în intesitate în noaptea de marți spre miercuri. Maxima zilei nu trece de zero grade, atingând valoarea de doar -1 grad Celsius. Minima coboară la -7 grade, iar vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei de 13 februarie.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea la Cluj – Napoca se anunță destul de geroasă miercuri, 13 februarie. Cerul va fi în mare parte însorit și maxima zilei va atinge valoarea de 2 grade Celsius. Minima va coborî la – 3 grade Celsius, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Izolat acesta va atinge viteze de până la 20 de kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×