Prognoza meteo luni 22 octombrie 2018. Meteorologii anunță ploi!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
21/10/2018, 17:20
Prognoza meteo luni 22 octombrie 2018. Meteorologii anunță ploi!
Prognoza meteo pentru ziua de luni, 22 octombrie, 2018.

Conform prognozei meteo, ziua de luni, data de 22 octombrie 2018, vine cu vești rele. Meteorologii anunță ploi izolate. Previziunile astrologice arată că românii vor avea, în mare parte, un cer variabil și vânturi slabe. În schimb, în Oltenia și estul Banatului se anunță apariția unor precipitații. Temperaturile maxime în România vor fi cuprinse între 14 și 19 grade Celsius, iar ele se înregistrează în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana. În Muntenia și Dobrogea va fi o maximă cuprinsă între 12 și 17 grade. La munte, ziua de luni va avea va aduce o maximă de numai 10 grade Celsius. În prima parte a zilei, cerul va fi înnorat, iar șansele de precipitații sunt scăzute.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 22 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru Constanța

Conform accuweather, previziunile astrologice anunță că maxima zile la Constanța va fi cuprinsă între 18 grade Celsius, care se vor simți cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații este unul de 16%, iar vânturile bat cu o putere de 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul în valoare de 3. A doua parte a zilei le aduce celor aflați la malul mării doar 9 grade Celsius, care se simt ca 7. Procentul de precipitații este de 13%, iar cerul va fi parțial noros. Vânturile bat cu o intensitate de 11 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo de luni 22 octombrie 2018
Prognoza meteo Iași, 22 octombrie 2018

Prima parte a zilei de luni, 22 octombrie, va avea 14 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul mic, în valoare de 6%. Vânturile bat cu o intensitate mică, de 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent și are o valoare de moderată, de 3. Previziunile meteorologice, în a doua parte a zilei, anunță doar 3 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Cerul va fi parțial noros, iar vânturile bat cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de luni 22 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru CLuj

Conform accuweather, prima parte a zilei va avea o maximă de 16 grade Celsius. Procentul de precipitații este de 25%. Previziunile meteorologice anunță o vreme cu nori și soare. Vânturile vin din direcția de sud, cu o putere de 6 kilometri pe oră. A doua parte a zilei anunță 4 grade Celsius, ca minimă a serii. Procentul de precipitații este unul de 25 de grade Celsius, iar vântul bate cu o putere slabă, de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 22 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov

Conform ANM, previziunile meteorologice anunță oamenii aflați la Brașov că vor avea parte, ca maximp a zilei, de 16 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul de 25%, iar cerul va fi plini de nori, cât și de soare. Veste bună este că vânturile bat cu o intensitate mică de 6 kilometri pe oră. Minima serii este una de doar 2 grade Celsius, Procentul de precipitații rămâne la fel și pe timpul serii. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile bat cu o putere slabă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×