Prognoza meteo: joi, 5 decembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Zonele în care cresc temperaturile

Dan Suta   
în Prognoza meteo
04/12/2019, 11:35
Prognoza meteo: joi, 5 decembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Zonele în care cresc temperaturile
Prognoza meteo din 5 decembrie. Sursa foto: cotidianul.ro

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de 5 decembrie 2019, iar în unele zone vor crește temperaturile, păstrându-se în limitele specifice acestei perioade. Află cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj, Constanța și Iași.

Prognoza meteo 5 decembrie pentru București

prognoza meteo 5 decembrie
Evoluția temperaturilor mâine și în zilele următoare în Capitală

Minima zilei de mâine va fi de minus 6 grade, iar maxima de doar 4. Temperatura crește cu un grad față de ziua de azi. Sunt șanse reduse de precipitații, iar cerul va fi senin de la răsărit până la apus. Umiditatea în aer: 79%.

Prognoza meteo pentru Cluj Napoca

prognoza meteo 5 decembrie cluj napoca
Prognoza meteo din 5 decembrie pentru Cluj Napoca

Cerul va fi senin și în Cluj Napoca, acolo unde temperatura maximă a zilei va fi de 4 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 10 kilometri la oră, iar aerul va fi umed.

Prognoza meteo 5 decembrie pentru Iași

prognoza meteo 5 decembrie 2019 iași
Vremea în Iași, mâine

Soarele va străluci pe cerul capitalei Moldovei, însă va fi unul cu dinți, căci temperaturile nu vor trece de 4-5 grade. Vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru Brașov

prognoza meteo brașov
4 grade mâine la Brașov

Fără ninsori mâine la Brașov! Maxima zilei ajunge la 4 grade, iar minima la -4. O zi senină pentru cei care se află la munte, numai bună pentru a o petrece în natură, dar, evident, cu niște haine groase la purtător.

Prognoza meteo pentru Constanța

vremea constanța
5 grade mâine pe litoralul românesc

Temperatura crește cu două grade la Constanța, atingând 5 mâine. Minima zilei pe litoral va fi de 2 grade. Vântul va sufla cu o viteză de 6 kilometri la oră.

Prognoza meteo pentru Timișoara

prognoza vremii timișoara
Cer senin la Timișoara

La Timișoara se anunță cele mai multe grade: 6. Vântul va sufla slab spre moderat, iar ziua nu va fi însoțită de precipitații. Cerul va fi senin.

Temperaturile de mâine în alte orașe din România:

  • Satu Mare: 1 grad;
  • Sibiu: 4 grade;
  • Miercurea Ciuc: 3 grade;
  • Piatra Neamț: 5 grade;
  • Craiova: 4 grade;
  • Galați: 2 grade;
  • Drobeta Turnu Severin: 4 grade.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×