Prognoza meteo joi, 19 octombrie 2018: vin primele ploi

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
18/10/2018, 16:39
Prognoza meteo joi, 19 octombrie 2018: vin primele ploi
Prognoza meteo pentru ziua de vineri 19 octombrie 2018 anunță venirea ploilor

Vremea pentru ziua de joi, 19 octombrie 2018 indică faptul că România va avea partea de primele ploi. Vin confirmările temperaturilor scăzute, dar din fericire, vor fi treptate. Baia Mare va avea maxima de 20 de grade Celsius, Oradea 22 de grade, Arad 23 de garde, Timișoara 24 de grade, Drobeta 25 de garde, Craiova 23 de garde, București 23 de garde, Constanța 19 grade Celsius, Tulcea 21 de grade, Galați 21 de grade, Bacău 21 de grade, Iași 22 de garde Celsius, Iași 22 de grade, iar Botoșani 20 de grade Celsius.

Meteo pentru joi, 19 octombrie 2018

Cerul se arată variabil pentru ziua de joi, însă câțiva nori își vor face apariția și pe arii mai restrânse. Se anunță ploi în zonele vestice ale teritoriului României. Vântul va sufla slab și moderat, iar minimele vor fi mult mai ridicate. Iar, pentru cei cărora le place anotimpul rece, trebuie să știe că în acest an iarna va veni mai repede!

Vremea în Iași

 

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Maxima în cluj va fi de 21 de grade Celsius, cu un cer predominant noros. Vânturile vor veni din direcțtia nord-nord-vest cu 7 km/h și cu afale de 13 km/h. Minimele nopții vor fi de 9 grade cu un cer parțial spre predominant noros. Vânturile vin din partea de vest-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo vineri 19 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la mare

Conform accuweather, previziunile meteorologice anunță oamenii aflați la mare că vor găsi în termometre 20 de grade Celsius la mijlocul zilei, care se simt ca 2. Procentul de precipitații este destul de ridicat, fiind de 25%. Cerul va fi predominant noros, iar vânturile bat cu o putere mică, de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete nu va fi o problemă, căci va fi de doar 2, o intensitate minimă. Spre seară, termometrele vor avea 14 grade Celsius, care se simt ca 10, iar procentul de precipitații se mărește, ajungând la 55%, meteorologii prevestind o aversă sau două de ploaie.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 19 octombrie 2018
Se prevestesc precipitații pentru cei aflați la Cluj

Potrivit meteorologilor, ziua de vineri va avea o maximă de 18 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul mare, experții prevăzând o aversă de ploaie. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere mică, de 11 kilometri pe oră. Minima serii este una de 7 grade Celsius, vânturile vor bate cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră, iar precipitațiile sunt prezente, cu un procent de 55 %.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 19 octombrie 2018
Procentul de precipitații este de 55%! Așa că purtați umbrelele cu voi!

Ce aflați vineri, 19 octombrie 2018, la Brașov, se vor bucura de 20 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Precipitațiile au un procent ridicat, de 50%, previziunile meteorologilor anunțând deja o aversă de ploaie. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o intensitate mică, de 6 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este mic, de 2. Minima serii este una de doar 8 grade Celsius, iar procentul de precipitații rămne îngrijorător, fiind de 55%. Cu toate acestea, vânturile vat cu o putere mică, de 4 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×