Prognoza meteo duminică 21 octombrie 2018. Iată ce precipitații și valori termice anunță meteorologii pentru această zi!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
20/10/2018, 15:09
Prognoza meteo duminică 21 octombrie 2018. Iată ce precipitații și valori termice anunță meteorologii pentru această zi!
Prognoza meteo pentru ziua de duminică, data de 21 octombrie, 2018

Potrivit prognoza meteo pentru ziua de duminică, din data de 21 octombrie 2018, ziua va fi destul de bună. Iată ce precipitații și valori termice anunță meteorologii pentru această zi mai exact! Conform ANM, situația este una cât se poate de normală. Temperaturile prevăzute de experți sunt potrivite perioadei în care ne aflăm. Așadar, fiind în a doua lună de toamnă, procentul de precipitații este unul destul de mare, normal de altfel pentru luna în care suntem.

În majoritatea regiunilor, cantitatea precipitațiilor sunt potrivite. Gradele maxime înregistrate în această lună sunt: 39 de grade Celsius, temperatură care a mai fost raportată și în ziua de 3 octombrie, în anul 1952, în județul Ialomița. În schimb, cele minime vor fi, în locuri restrânse, sub -15 grade Celsius. O temperatură asemănătoare a mai fost înregistrată pe data de 31 octombrie, anul 1920, în Capitală.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo de duminică 21 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Previziunile meteorologice, conform accuweather, îi anunță pe cei aflați la malul mării că vor avea parte de o maximă de 19 grade Celsius; temperatură care se simte ca 18 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul de luat în seamă fiind de 25%. Cerul va fi predominant noros, iar vânturile vin cu o putere moderată de 15 kilometri pe oră. Minima serii este de 12 grade Celsius, care se simte de fapt ca 8 grade Celsius. Procentul de precipitații este la fel ca cel din timpul zilei. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile vin din direcția de nord, nord-est, cu o intensitate de 15 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 21 octombrie, 2018
Vremea în Iași

Conform accuweather, previziunile meteorologilor arată că la Iași vor fi 17 grade Celsius, care se simt ca 15. Procentul de precipitații este de 25%, iar cerul va fi noros. Vânturile vin din direcția de nord, cu o putere de 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul minim, în valoare de 1. Minima serii este de doar 5 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Cerul este parțial spre predominant noros, iar vânturile bat cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo duminica 21 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj

Previziunile meteorologilor anunță oamenii aflați la Cluj că vor avea o maximă de 15 grade Celsius. Veste proastă vine însă din parte ploilor, căci procentul de precipitații este unul mare, de 65%. Intensitarea ploii scade însă la nivelul de avesră ușoară, iar vântul va bate cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră. Minima serii este una de doar 4 grade Celsius, care se simte cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații se micșorează și ajunge la 25%, însă cerul rămâne parțial spre predominant noros și vânturile slabe.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo de duminică 21 octombrie 2018
Prognoza pentru cei aflați la Brașov

Previziunile meteorologice anunță că la Cluj, maxima zilei va fi de 14 grade Celsius, iar vânturile sunt slabe, cu 6 kilograme pe oră. În schimb, procentul de precipitații este unul mare, de 64%, ploile venind în perioade scurte. Minima serii este de doar 4 grade Celsius, care se simt ca 6. Însă, procentul de precipitații se micșorează o dată cu lăsarea serii, ajungând la 25%. Cu toate acestea, cerul rămâne parțial spre predominant noros, iar vânturile bat cu o intensitate de 4 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×