Prognoza meteo: duminică, 12 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturi în creștere în toată țara

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
11/01/2020, 16:15
Prognoza meteo: duminică, 12 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturi în creștere în toată țara
Vreme frumoasă și temperaturi ridicate în toată țara, duminică, 12 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie a pregătit prognoza meteo pentru ziua de duminică, 12 ianuarie 2020, și a anunțat că temperaturile vor continua să fie ridicate. Vântul va sufla slab spre moderat, iar maximele vor urca ușor în jurul prânzului în toată țara.

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 12 ianuarie 2020, aduce vreme bună în toată țara

Vremea va fi deosebit de frumoasă în toate zonele din România, excepție făcând nord-estului țării  unde sunt șanse să cadă câteva ploi slabe. De asemenea, în Transilvania ceața va persista dimineața și cursul după-amiezii.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București. Sursa foto. weather.com

Meteorologii anunță că maxima va mai crește puțin în Capitală și se vor înregistra 8 grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar cerul va fi parțial noros. În ciuda norilor temporari șansele de precipitații sunt foarte reduse, așadar va fi o zi plăcută.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov. Sursa foto: weather.com

Vreme cu soare și vânt slab în Brașov în a doua zi de weekend. Temperatura maximă diurnă va ajunge la prânz în jurul valorii de 5 grade. Maxima de pe timpul nopții va scădea sub pragul înghețului și se vor înregistra – 6 grade Celsius. Ceața ar putea să le dea bătăi de cap șoferilor, noaptea.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța. Sursa foto: weather.com

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat că temperatura va fi ridicată pe litoralul Mării Negre. Asta înseamnă că în Constanța maxima va fi peste normalul acestei perioade din an, adică 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat cu rafale care vor atinge 21 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Prognoza meteo pentru Cluj – Napoca aduce cer parțial noros și o maximă de 1 grad Celsius. Sporadic vor cădea câțiva stropi de ploaie. Temperatura nocturnă va scădea până la -6 grade Celsius, iar cerul va fi acoperit de nori și ceață.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași. Sursa foto: weather.com

Vreme plăcută și în orașul din inima Moldovei. Ieșenii vor avea parte de un cer noros, dar soarele va reuși să-și facă simțită prezența. ANM anunță o maximă de 4 grade Celsius ziua, în timp ce noaptea cerul va fi senin și se vor înregistra -4 grade Celsius.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×