Prognoza meteo: duminică, 10 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme frumoasă și ploi restrânse

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
09/11/2019, 15:04
Prognoza meteo: duminică, 10 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme frumoasă și ploi restrânse
Vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a țării duminica aceasta. Sursa foto: realitatea.md

Agenția Națională de Meteorologie a pregătit prognoza meteo pentru ziua de duminică, 10 noiembrie. Meteorologii anunță că vremea se va menține în continuare frumoasă, iar valorile termice vor fi peste normalul acestei perioade. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării. În unele zone ale României va ploua, dar precipitațiile nu vor fi însemnate cantitativ.

Prognoza meteo pentru duminică, 10 noiembrie. Temperaturi de vară și ploi reduse

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru Bucureșt. Sursa foto: weather.com

Vreme frumoasă șitemperaturi de vară în Capitală duminica aceasta. Maxima care se va înregistra pe 10 noiembrie va ajunge până la 21 de grade Celsius. Cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei, iar spre seară sunt șanse destul de mici să cadă precipitații.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță vreme plăcută și în Brașov. Temperatura maximă care se va înregistra mâine va fi de 18 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt reduse, dar nu este exclus să plouă după-amiaza. Pe timpul nopții maxima va scădea până la 7 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța. Sursa foto: weather.com

Vreme frumoasă și temperaturi ridicate pe litoralul românesc. Maxima care se va înregistra în Constanța va urca până la 19 grade Celsius. CerUl va fi parțial noroS, dar șansele de ploaie Sunt destul de scăzute. Vântul va sufla slab spre moderat.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Clujenii vor avea și ei parte de o zi plăcută, dar noroasă. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei înnorat, doar soarele va reuși să își facă simțită prezența. Vântul va sufla slab cu 13 km/h. Pe timpul nopții mercurul din termometre va arăta o temperatură de 5 grade Celsius.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași. Sursa foto: weather.com

Ieșenii vor avea parte de o zi foarte frumoasă și temperaturi de vară. Maxima care se va înregistra duminica aceasta, 10 noiembrie, va ajunge până la 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar acest lucru nu va aduce neapărat precipitații. Pe parcursul nopții cerul va continua să fie noros și se vor înregistra 9 grade.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×