Prognoza meteo 9 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi cel mai cald

Daniel Scripcaru   
în Prognoza meteo
08/11/2019, 16:18
Prognoza meteo 9 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi cel mai cald GALERIE FOTO
Prognoza meteo 9 noiembrie. SUrsa foto: digi-world.tv

ANM a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 9 noiembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general frumoasă și chiar deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special seara și noaptea în vest și în sud-vest unde local vor fi ploi.

Vremea în București

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo 9 noiembrie
Prognoza meteo 9 noiembrie

Vremea în Brașov

Vremea va fi una frumoasă și în Brașov, unde temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, în data de 9 noiembrie! Cerul va fi mai mult însorit, iar temperaturile minime vor coborâ până la 8 grade Celsius. Vântul va bate cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 9 noiembrie
Prognoza meteo 9 noiembrie

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo este una bună și pentru Cluj-Napoca. Aici, temperaturile maxime vor atinge 18 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, însă nu sunt foarte multe șanse de ploaie, iar vântul va bate la rafală cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 9 noiembrie
Prognoza meteo 9 noiembrie

Vremea în Iași

Ieșesnii vor avea parte de o zi superbă. Cerul a fi însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, pe când cele minume nu vor scădea sub 11 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații de doar 10%, însă vântul va bate la rafală cu 28 de kilometri pe oră!

Prognoza meteo 9 noiembrie
Prognoza meteo 9 noiembrie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×