Prognoza meteo, 7 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 16:38
Prognoza meteo, 7 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași
7 noiembrie vine cu o vreme bună. Sursa foto - facebook

Prognoza meteo pentru 7 noiembrie se anunță una frumoasă. Concret, va fi o vreme în continuare caldă pentru această perioadă, chiar dacă meteorologii de la ANM spun că în sud şi est temperaturile din timpul zilei sunt în scădere comparativ cu trendul din această săptămână. Cauza uşoarei răciri în aceste regiuni o reprezintă ploile. În sud-est, sud şi est va fi cer noros, cu condiţii de ploi temporare, care ar putea fi şi sub formă de aversă.

Prognoza meteo, 7 noiembrie

Se pot semnala chiar şi descărcări electrice în unele zone, în timp ce în Oltenia cantităţile de apă sunt aşteptate să depăşească 10 – 15 mililitri pe metru pătrat. Maximele zilei sunt cuprinse între 13 – 23 de grade Celsius, cu cele mai ridicate temperaturi în sud-estul extrem. Minimele vor fi între 6 – 15 grade. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar în unele zone sunt condiţii izolate de apariţie a ceţii. Presiunea atmosferică rămâne sub valorile normale, dar e în creştere dinspre sud-est.

Vremea în București

La nivelul Capitalei se anunţă, de asemenea, o vreme caldă. Temperaturile sunt însă în scădere faţă de miercuri. Maximele zilei sunt în jurul a 21 – 22 de grade. Noaptea, minima va fi de circa 10 grade Celsius. Va fi cer variabil, în timp ce vântul suflă slab şi moderat. Presiunea atmosferică, deşi în creştere, este sub valorile normale.

Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii.

Vremea în Cluj Napoca

În ce privește debutul zilei în Cluj Napoca, este bine de știut că, aceasta ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat.

Vremea în Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×