Prognoza meteo 23 iulie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța și Iași! Unde se strâng nori de furtună!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 17:30
Prognoza meteo 23 iulie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța și Iași! Unde se strâng nori de furtună! GALERIE FOTO
Prognoza meteo 23 iulie

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteorologică valabilă pentru data de 23 iulie. Astfel, aflăm că vremea schimbă foaia! După zilele caniculare, pe 23 iulie vom resimți o scădere a temperaturilor în aproape toată țara. În plus, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în estul, sud-estul și centrul țării, precum și la munte, unde local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot fi, izolat, mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, ușor mai ridicate în sud-vestul teritoriului, spre 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

Vremea în București

Vremea se va răcori ușor. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16 grade Celsius.

Prognoza meteo 23 iulie
Prognoza meteo 23 iulie

Vremea în Constanța

Turiștii aflați pe litoral vor avea parte de o surpriză neplăcută. Temperaturile maxime vor scădea până la 25 de grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 20 de grade Celsius. În plus, cerul va fi înnorat și sunt șanse mari de ploaie cu descărcări electrice și chiar furtuni! Vântul se va înteți și va sufla cu 24 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 23 iulie
Prognoza meteo 23 iulie

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi mohorâtă de marți. Temperaturile maxime vor atinge 22 de grade Celsius, iar minimele vor scădea până la 13 grade Celsius. În plus, cerul va fi acoperit de nori și sunt 62% șanse de ploaie cu descărcări electrice și se poate forma chiar și o furtună! Vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 23 iulie
Prognoza meteo 23 iulie

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de o zi destul de capricioasă. Temperatura maximă va ajunge la 26 de grade Celsius, iar cea minimă va scădea până șa 15 grade Celsius. Vor fi însă condiții de ploaie cu descărcări electrice și se poate forma chiar și o furtună! Vântul va bate cu 22 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 23 iulie
Prognoza meteo 23 iulie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×