Prognoza meteo 21 iulie: Vreme caldă, dar instabilă

Prognoza meteo 21 iulie: Meteorologii anunță vreme caldă, dar instabilă, pentru sâmbătă 21 iulie. În Capitală, va fi soare, însă nu vom scăpa de averse sporadice.

În cursul zilei de sâmbătă, 21 iulie, vremea se încălzește ușor, urmând ca duminică să devină chiar caniculară în extrema sudică. Temperaturile vor ajunge până la 32 de grade Celsius, în jumătatea nordică a țării, iar în cea sudică. 31-36 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Lunca Dunării. În nordul teritoriului, este posibil să se semnaleze averse cu tunete și fulgere, iar local să apară chiar și grindina. În sud, ploile vor fi mai izolate.

Prognoza meteo 21 iulie: Vremea în București

În București, se vor înregistra ploi scurte și descărcări electrice, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor înregistra în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar pe timpul nopții de sâmbătă spre duminică, șansele de ploaie se vor intensifica, urmând să cadă cantități destul de însemnate de apă.

Prognoza meteo 21 iulie: Vremea la munte

La munte, cerul va fi parțial acoperit de nori, iar furtunile cu tunete și fulgere vor fi prezente și ele. Ploile vor lăsa cantități de apă de până la 1 l /m², iar vântul nu va sufla cu putere. Temperaturile vor urca până la 24-25 de grade, în depresiuni și în nordul Moldovei, iar la Drobeta va fi mai cald, până la 32 de grade.