Categorie: Autor:

Prognoza meteo 21 august 2018: Vremea se anunță numai bună pentru cei aflați în vacanță

Prognoza meteo pentru marți, 21 august 2018, anunță vreme numai bună pentru cei aflați în vacanță. Cu toate acestea, vremea caniculară și disconfortul termic accentuat nu îi lasă pe turiși să stea prea mult în razele soarelui. Potrivit vremea. ro anunță că se vor menține câteva averse, în zone restranse, în special în zonele intracarpatice. Totuși, vremea va fi în general călduroasă, chiar caniculară, cu temperaturi ce ajung la 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru marți, 21 august: în București

Prognoza meteo, în București, pe 21 august 2018.

Potrivit accuweather.com, maxima zilei va ajunge la 32 de grade Celsius, care se simt ca 35 de grade. Precipitațiile nu vor fi îngrijorătoare, deoarece vor fi în jur de 3%. Vânturile vin din direcția NE, cu 6 km pe oră, iar rafalele sunt de 9 km pe oră. Îndicele UV va ajunge la unul dintre cele mai înalte, adică 7. În a doua parte a zilei, vremea va fi însorită, cu 19 grade Celsius, care se vor simți ca 18. Vânturile vin din direcția de S, cu 6 km pe oră, pe când rafalele își păstrează aceeași intensitate ca în timpul zilei, de 9 km pe oră.

Vânturile vin din direcția de S, cu 6 km pe oră, pe când rafalele își păstrează aceeași intensitate ca în timpul zilei, de 9 km pe oră.

Prognoza meteo pentru marți, 21 august: la munte

Vremea la munte se anunță cu câteva precipitații, dar în mare parte va fi însorită. Maxima zilei este de 28 de grade Celsius, care se simt ca 32. Vânturile vin din direcția de N, cu 7 km pe oră, pe când rafalele vor fi de 9 km pe oră. Indicele UV maxim este de 7, ceea ce înseamnă că trebuie să se protejam cu loțiuni de soare. Precipitațiile ajung la 40%, ce va aduce o aversă de ploaie ori o furtună care se va încheia până la finele zilei. Temperatura minimă este de 13 grade Celsius, ce se simt ca 14. Cerul va fi în mare parte senin, cu 20% șanse de precipitații. Vînturile vin din direcția de S, cu 6 km pe oră, iar rafalele cu 9 km pe oră.

Vremea la munte se anunță cu averse.

Prognoză meteo pentru marți, 21 august: la mare

Prognoza meteo se anuntă potrivită pentru cei aflați pe litoralul romănesc. Maxima zilei va fi de 29 de grade Celsius, care se vor simți ca 34. Cerul este însorit, iar în a doua parte a zilei se menține senin. Vânturile vin din direcșia de E-NE, cu 9 km pe oră, iar rafalele sunt de 20 km pe oră. Indicele UV este înalt, adică de 7, care avertizează turiștii să se protejeze de razele soarelui. A doua parte a zilei aduce minima de 21 grade Celsius, ce se vor simți ca 20. Precipitațiile sunt deloc îngrijorătoare, fiind de 1%. Vînturile vin din direcția de V și SV, cu 9 km pe oră, pe când rafalele se micșoreară și ajuns la 17 km pe oră.

Prognoza meteo din 21 august 2018, se anunță numai bună pentru cei aflați pe litoralul românesc.