Profetul Reghecampf: a vărsat vin pe Oana Roman, i-a spus că va rămîne gravidă şi aşa a fost

Oana Roman este insarcinata si, peste sase luni, va aduce pe lume o fetita! Exact asa cum i-a prezis Laurentiu Reghecampf atunci cand, din intamplare, i-a varsat un pahar de vin pe ea la o petrecere! Superstitiile au functionat si in cazul Oanei Roman! Vedeta este insarcinata in trei luni, insa putini stiu ca ea a ramas gravida dupa ce antrenorul Stelei, un prieten foarte bun de al ei, i-a prezis acest lucru.

Oana se afla la o petrecere, la care au participat si Ana Maria Prodan, impreuna cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf! La un moment dat, in toiul distractiei, din greseala, tehnicianul stelist a dat cu mana peste un pahar de vin si l-a rasturnat pe bluza Oanei Roman! In loc de suparare, toata lumea s-a amuzat, ba mai mult, Reghe i-a zis Oanei ca nu-i bai ca are tinuta distrusa, penntru ca, sigur va ramane insarcinata! “Superstitia spune ca in cazul in care un barbat varsa bautura pe o femeie, ea ramane gravida, asa ca, Oana, sigur o sa ai un copil in curand! Mi s-a mai intamplat sa rastorn vin, fireste, intamplator, si pe alte prietene de ale mele si au ramas insarcinate imediat!”, i-ar fi spus Laur!

Initial, Oana Roman nu a crezut nimic din ce a spus Reghe, insa, la scurt timp de la incident, surpriza, si-a facut un control ginecologic si a aflat ca este gravida cu iubitul ei, Marius!

WOWBIZ

SURSA: www.wowbiz.ro