Profeția lui Arsenie Boca despre România! Cum arată Apocalipsa

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 13:51
Profeția lui Arsenie Boca despre România! Cum arată Apocalipsa GALERIE FOTO
Profeția lui Arsenie Boca despre România! Cum arată Apocalipsa

Profeția lui Arsenie Boca despre România este cumplită! Cum arată Apocalipsa după profețiile părintelui Arsenie Boca? În previziunile sale preotul a detaliat motivele pentru care sfârșitul va veni pentru omenire. Dependența oamenilor de tehnologie, apariția unor boli fără leac și multe altele primejdii dau semnalul Apocalipsei.

Părintele Arsenie Boca este cunoscut nu doar pentru harul și cuvântul său plin de înțelepciune. De asemenea fostul stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și de la Mănăstirea Prislop a avut previziuni care s-au adeverit de-a lungul timpului. Profețiile sale sunt cutremurătoare, în ceea ce privește România. Conform vorbelor lăsate de părinte, ne pândește un pericol cumplit.

Cum va arăta Apocalipsa în România, după profețiile lui Arsenie Boca!

România nu va scăpa de Apocalipsă! Arsenie Boca a profețit un sfârșit teribil pentru țara noastră. “Romania va fi înconjurată de flăcări. Îmi pare rău că sunteti cei de pe urmă. Vă vor cerne”, sunt câteva din prevestirile marelui preot. „El e ‘acela’ care va veni in numele său, nu al lui Dumnezeu, evreu de neam, care va tirani sub ascultarea sa tot pămantul. Căci ‘acela’ va primi să fie impărat peste strălucirea tuturor împărăţiilor pămantului.”, își începe Arsenie Boca profeția.

“Romania va fi înconjurată de flăcări. Îmi pare rău că sunteti cei de pe urmă. Vă vor cerne”

„Creştinii, cu numele, din pricina inmulţirii fărădelegilor care sting Duhul, aşa se vor slăbi la minte, incat de frică mulţi se vor lepăda de Hristos şi vor primi toată voia rea şi vor gusta toată răutatea răului, ‘căci credinţa nu este a tuturora’. Viaţa lor, slăbănogită de păcat, va da indrăzneală Satanei, care va lucra in ‘acela’ tot felul de puteri şi de semne, de minuni mincinoase şi de amăgiri nelegiuite pentru fiii pierzării, fiindcă n-au primit iubirea adevărului, ca să se mantuiască.”

„De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decat pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezămant minciunii, şi să cadă sub osandă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au indrăgit nedreptatea. Neputând nici aceasta, işi aprinde ciracii şi pe ‘acela’ al lor care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, pană in zilele celui mai desăvarşit Antihrist, din vremea de apoi, cand va propovădui Ilie, ca doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pămantului prigonindu-i, spanzurandu-i, ucigandu-i, răstignindu-i şi in tot felul omorandu-i.” 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×