Probleme uriașe pentru Antonia, înaintea unui concert! Artista a avut nevoie de îngrijiri medicale

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
19/02/2019, 18:40
Probleme uriașe pentru Antonia, înaintea unui concert! Artista a avut nevoie de îngrijiri medicale GALERIE FOTO
Antonia a avut nevoie de îngrijiri medicale înaintea unui concert

Antonia a avut mari probleme înaintea unui concert pe care trebuia să îl susțină în Iași. Artista a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a acuzat că se simte rău. Reprezentanții clubului în care trebuia să fie susținut concertul au anunțat că acesta se va amâna, spre nemulțumirea fanilor.

Medicii de pe ambulanță au fost solicitați să intervină după ce Antonia a anunțat că se simte rău înaintea unui concert pe care trebuia să îl susțină într-un club din Iași. I s-a facut rău artistei și din acest motiv nu a mai avut loc evenimentul. Ea a venit în Iași, dar i s-a făcut rău cu cateva ore înainte, atunci când se afla la hotel. Invitații au fost informați despre acest lucru, iar concertul va fi reprogramat la o dată ulterioară. Invitații au primit niște brățări pe care le pot folosi atunci”, a fost răspunsul dat de unul dintre patronii clubului din Iași, după ce a fost întrebat care este motivul pentru care concertul Antoniei a fost amânat.

Antonia trebuia să cânte într-un club din Iași
Antonia trebuia să cânte într-un club din Iași

Antonia a avut nevoie de îngrijiri medicale înaintea unui concert

Antonia a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook pentru a-și liniști fanii, după ce artistei i s-a făcut rău înaintea unui concert care trebuia să aibă loc într-un club din Iași. Dragii mei, îmi cer scuze că nu am putut susține concertul de vineri seara, de la Fratelli Iași, însă starea de sănătate nu mi-a permis să urc pe scenă și am avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum sunt bine, totul este în regulă. Ne vedem în curând, voi anunța noua dată a concertului, este mesajul postat de Antonia pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×