Probleme pentru șoferul Culiță Sterp. Ce animal i-a tăiat calea 🤣 – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 19:01
Probleme pentru șoferul Culiță Sterp. Ce animal i-a tăiat calea  🤣 – Foto
Culiță Sterp petrece carantina în Hațeg. Sursa foto: Instagram

Cântărețul Culiță Sterp a avut parte de o peripeție la țară, în timp ce conducea mașina și a ținut să împărtășească cu fanii săi ceea ce a pățit la volan.

Culiță Sterp, întâmpinat de un măgar

Artistul, izolat alături de familia în ținutul Hațegului, de unde este, de fapt, s-a plimbat cu mașina pe drumurile de țară, iar în fața lui a apărut un… mărăguș.

Cântărețul de muzică de petrecere i-a cerut frumos animalului să se dea la o parte, iar acesta s-a conformat întocmai.

„Te rog frumos să te ferești din drum. Vă rog frumos. Așa, mulțumesc”, i-a spus Culiță Sterp măgarului.

Artistul a plecat în Hațeg înainte de Paște, acolo unde petrece timpul la fermă, alături de mama și surorile sale.

Succesul muzical, ferma familiei și scandalul legat de bani

Înainte de a pleca la țară, cântărețul a scos o înregistrat o melodie cu prietenul său Jador, piesă care se bucură de mare succes pe Youtube.

Melodia lansată în urmă cu două săptămâni, în colaborare cu Susanu și Jador a strâns deja 6 milioane de vizualizări și este în topul celor mai ascultate piese în această perioadă.

Înainte de lansarea piesei, artistul a fost implicat într-un scandal-monstru. Un fost angajat de la ferma familiei sale l-a acuzat că l-a păcălit la bani și chiar a fost agresat de acesta.

Cazul prezentat la Acces direct l-a mâhnit foarte tare pe artist, iar în apărarea lui au intervenit tatăl și una dintre surori susținând că cel care a lucrat pentru ferma lor își lua banii și apoi dispărea, fără să dea nicio explicație.

În urma acestor dezvăluiri, Culiță a avut și un schimb dur de replici cu prezentatoarea Mirela Vaida căreia i-a spus că nu mai vrea să apară în emisiunile sale cu astfel de subiecte, căci nu se compară cu Viorel și Vulpița.

Culiță Sterp
Culiță Sterp, față în față cu măgarul din sat. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×