Probleme pentru Rona Hartner, în spital: „Nu ştim ce se întâmplă cu boala asta”

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
22/05/2019, 21:56
Probleme pentru Rona Hartner, în spital: „Nu ştim ce se întâmplă cu boala asta”
Rona Hartner este bolnavă de cancer şi face chimioterapie

Rona Hartner are probleme serioase de sănătate. Actriţa este internată în Franţa, dar starea ei pare să nu se îmbunătăţească. Rona face tratamente cu citostatice, dar nu se simte deloc bine şi suferă de unele reacţii adverse care au tulburat-o. Ea a postat un mesaj pe Facebook în care le spune apropiaţilor să se roage pentru ea.

Ce boală are Rona Hartner

Rona Hartner a primit un verdict crunt din partea medicilor. Ea a fost diagnosticată cu cancer de colon în urmă cu câteva luni, iar ulterior i-a mai fost găsită şi o embolie pulmonară. Aflată pe patul de spital, ea trece prin momente foarte grele şi îşi doreşte să poată lua parte la evenimentele pe care le avea programate.

„Iarăşi vă spun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta”, a spus Rona.

rona hartner
Rona Hartner este grav bolnavă şi face chimioterapie foto: b1.ro

Rona Hartner are de suferit din pricina chimioterapiei

Ea le-a cerut apropiaţilor să se roage pentru ea, precizâdnd că nu îi este uşor să treacă prin chimioterapie. „Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi… E clar… chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt.

Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia. E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldar. Încerc, dar e cam greu”, a declarat artista, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×