Probleme pentru Radu Pietreanu de la Vacanța Mare! A fost nevoit să-și vândă casa pentru a se trata la o clinică din Turcia

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 09:37
Probleme pentru Radu Pietreanu de la Vacanța Mare! A fost nevoit să-și vândă casa pentru a se trata la o clinică din Turcia GALERIE FOTO
Radu Pietreanu s-a tratat la o clinică din Turcia. Sursa foto - libertatea.ro

Probleme pentru Radu Pietreanu de la Vacanța Mare! Umoristul a avut parte de un an greu, dar pe care l-a încheiat cu bine. Acesta a trăit discret în ultima perioadă și nu a vrut să facă mare vâlvă cu situația pe care o traversa.

Probleme pentru Radu Pietreanu de la Vacanța Mare!

Conform celor de la Libertatea, artistul -a tratat în străinătate de o boală cruntă, fapt pentru care chiar a fost nevoit să-și vândă casa. Acum, Pietreanu a ales să trăiască într-un mediu mult mai prietenos, respectiv la munte.

S-a mutat la Azuga acolo unde deținea de mulți ani o proprietate. Ani la rândul casa a fost închiriată turiștilor. Sursa citată susține că imobilul de la marginea Bucureștiului, mai exact vila în care a locuit în ultimii 15 ani, situată lângă Pădurea Băneasa, a fost vândută.

A fost nevoit să-și vândă casa pentru a se trata la o clinică din Turcia

Mai mulți apropiați spun că Radu Pietreanu ar fi avut nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia unde a fost operat în toamna anului trecut și, de asemenea, și pentru tratamentul ce l-a pus pe picioare.

Acum, la munte, artistul și-a schimbat complet viața. Este mai aproape de mulți producători locali de alimente bio, dar și de fermieri, de unde își procură hrana zilnică.

Și-a pus ordine în viață pe toate planurile și este gata să-și reia activitatea artistică.

Are deja planificat un prim spectacol pe anul acesta. El deține rolul principal și show-ul va avea loc pe 1 martie, la Timișoara.

De altfel, Pietreanu a urcat pe scenă și la sfârșitul anului trecut, la invitația unor buni prieteni.

A făcut-o într-un concert discret, care s-a desfășurat la o pensiune din Baia Mare. Radu Pietreanu spune că pe lângă propriile spectacole pregătește noi scheciuri online și scenarii pentru piese de teatru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×