Probleme pentru primarul Bacăului! Prins cu viteză în localitate și fără RCA

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 08:23
Probleme pentru primarul Bacăului! Prins cu viteză în localitate și fără RCA GALERIE FOTO
Cosmin Necula, primarul Municipiului Bacau a fost amendat. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Probleme pentru primarul Bacăului! Cosmin Necula, cunoscut pentru faptul că a criticat deseori guvernarea Vioricăi Dăncilă a fost surprins în trafic circulând cu viteză mare. Polițiștii din Ilfov l-au oprit în timp ce se afla la ieșirea din București.

Probleme pentru primarul Bacăului!

Acesta avea viteză excesivă. Culmea, oamenii legii au constatat că primarul nu are nici poliță RCA valabilă. Astfel, pe lângă amenda de 600 de lei și cele 6 puncte de penalizare, acesta a rămas și fără certificatul de înmatriculare și plăcuțe la mașina personală.

Cosmin Necula nu a stat o clipă pe gânduri și și-a recunoscut fapta. Edilul susține că pur și simplu a uitat să-și reînnoiască polița de asigurare.

Prins cu viteză în localitate și fără RCA

„Cine greșește plătește, dar greșeala recunoscută e pe jumătate iertată. Ieri am avut un dialog foarte civilizat cu un polițist de la Brigada Rutieră.

Am mers prea repede cu mașina, “ocazie” cu care am aflat și că uitasem să reînnoiesc polița RCA de câteva zile. Am greșit și am plătit o amendă, așa cum este normal.

Nu știu dacă interesează pe cineva, dar se pare că evenimentul a devenit o ,,mare” știre, așa că am considerat că e bine să se cunoască faptul că mi-am asumat cele întâmplate, dar și faptul că mă aflam la volanul mașinii – proprietate personală.

Am greșit, am plătit și mi-am învățat lecția. Trebuie să fim prudenți la volan, să respectăm regulile și să ne acceptăm ,,pedeapsa” atunci când greșim”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

Vă readucem aminte că în urmă cu aproximativ un an de zile, primarul Bacăului, Cosmin Necula ieșea în evidență după ce solicita ieșirea PSD-ului de la putere. Nu a mai durat mult până când acesta a fost exclus din partid.

„Doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia! Doamnelor și domnilor miniștri, vă rog să vă dați demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție”, scria primarul Bacăului într-un moment în care social democrații se aflau la putere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×