Probleme pentru Florin Salam: ”Ar putea să îi cedeze corpul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/11/2019, 12:41
Probleme pentru Florin Salam: ”Ar putea să îi cedeze corpul”
Florin Salam și-a reprogramat concertele din Germania. Anunțul a fost făcut de Roxana Dobre. Sursa foto: vdtonline.ro

Florin Salam a avut mai multe probleme medicale în ultima perioadă, motiv pentru care a cam dispărut de pe scena muzicală. În urmă cu câteva zile soția și impresarul său, Roxana Dobre, a anunțat că spectacolele care erau programate pentru finalul lunii noiembrie în Germania și-au schimbat datele.

Florin Salam și-a reprogramat concertele din Germania

Concertele care erau anunțate pentru finalul lunii noiembrie susținute de manelistul Florin Salam au fost reprogramate pentru o altă dată. Anunțul a fost făcut chiar de soția artistului care îi este și impresar. Așadar, Roxana Dobre a scris pe contul de Facebook că cele patru spectacole ale manelistului care ar fi trebuit să aibă loc în locații din Germania vor fi susținute anul viitor, în luna ianuarie.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat un apropiat al ”Regelui manelelor”, scrie cancan.ro.

Când vor fi reprogramate concertele lui Florin Salam

„Țin să vă anunț că aceste evenimente vor fi mutate în luna ianuarie. În curând o să ne vedem pe scenă. Vă pup și vă iubesc!”, a scris soția manelistului pe pagina de socializare. Roxana Dobre nu a precizat și motivul pentru care au fost reprogramate concertele de manele, dar apropiații spun că Florin Salam este epuizat și i s-a recomandat să ia o pauză. Totodată, soția i-a cerut să petreacă mai mult timp alături de familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×