Probleme pentru cuplul Liviu Dragnea – Irina Tănase. Mesajele care au dat de înțeles

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 14:32
Probleme pentru cuplul Liviu Dragnea – Irina Tănase. Mesajele care au dat de înțeles
Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit? Sursa foto: digi24.ro

Speculațiile potrivit cărora fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a despărțit de iubita sa Irina Tănase au apărut imediat după ce aceasta s-a afișat fără inelul de logodnă în valoare de 10.000 de euro. Zvonurile au fost alimentate și de mesajele pe care iubita fostului președinte PSD le-a postat pe rețelele de socializare.

Probleme în Paradis pentru Liviu Dragnea. Irina Tănase mesaje controversate pe rețelele de socializare

Irina Tănase și-a văzut mai departe de viața sa personală, în ciuda faptului că fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor fiind condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Se pare că relația lor amoroasă s-a răcit în ultima perioadă, iar Irina a postat mai multe mesaje care lasă să se înțeleagă acest lucru.

Frumoasa blondină este afectată de lipsa lui Liviu Dragnea, dovadă fiind cele două mesaje postate pe rețelele de socializare. „Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă”, a scris Irina Tănase.

Irina Tănase, dezamăgită de persoanele toxice din viața ei

Totodată, iubita lui Liviu Dragnea a mai publicat un mesaj care arată că în viața ei a fost o persoană toxică care a încercat să deformeze realitatea. Mesajul postat de Irina Tănase demonstrează că cineva și-a dorit să fie văzută altfel decât este în viața reală.

„Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, a transmis iubita fostului președinte PSD în a doua postare.

Ambele mesaje sunt scrise în limba engleză și lasă foarte mult de înțeles. Nu se știe exact cui sunt adresate aceste postări, dar cei care o urmăresc pe Irina Tănase au tras câteva concluzii simple: fie blondina s-a despărțit de Liviu Dragnea, fie relația lor viitoare este incertă.

Irina Tănase și Liviu Dragnea, relație controversată încă de la început

Irina Tănase (27) și Liviu Dragnea (57)  au format până de curând unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Relația amoroasă dintre cei doi a început la scurt timp după ce Irina s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de asistentă a fostului politician PSD.

Se întâmpla în anul 2013, iar relația lor a început rapid. În urmă cu doar trei ani Liviu Dragnea și-a cerut iubita în căsătorie și a declarat că urmează să stabilească data la care va avea loc nunta, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza încarcerării fostului politician.

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, mărturisea Liviu Dragnea în anul 2016, relatează capital.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×