Probleme pentru Anca Serea înainte să nască! Soția lui Adi Sînă a dezvăluit când va aduce pe lume încă un copil

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 19:16
Probleme pentru Anca Serea înainte să nască! Soția lui Adi Sînă a dezvăluit când va aduce pe lume încă un copil
Anca Serea urmează să nască în curând. Soția lui Adi Sînă va aduce pe lume cel de-al șaselea copil Sursa foto: Instagram

Anca Serea urmează să nască peste o lună, între 10-15 august. Soția cântărețului Adi Sînă va aduce pe lume cel de-al șaselea copil, o fetiță care va purta numele Leah.

Anca Serea are probleme cu cea de-a șasea sarcină

Anca Serea urmează să aducă pe lume cel de-al șaselea copil. Soția lui Adi Sînă urmează să nască luna viitoare, între 10-15 august. „Noi mai avem vreo trei săptămâni. Pe 10-15 august voi naște, nu-mi vine să cred că a trecut timpul.”, a declarat Anca Serea în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.

Anca Serea a mărturist că a avut ceva probleme cu sarcina confruntându-se cu un deficit de fier și o anemie severă. „A fost mai ușoară sarcina aceasta, mai puțin debutul că am avut probleme cu fierul.”, a mai spus aceasta, potrivit libertatea.ro.

În urmă cu două luni Anca spunea că s-a confruntat cu o anemie severă. „Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

Anca Serea are 3 copii cu Adi Sînă și încă 2 dintr-o căsnicie anterioară
Soția lui Adi Sînă va naște în mai puțin de o lună o fetiță. Este cel de-al patrulea copil al cuplului
Sursa foto: Instagram

Anca Serea este o persoană activă și a recunoscut că se plictisește în această perioadă

Soția cântărețului Adi Sînă a declarat că este o persoană foarte activă, doar că perioada aceasta se cam plictisește. „Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Mă cam plictisesc, că nu mai sunt atât de activă ca înainte.”, a mai spus Anca Serea.

Anca nu s-a gândit la kilogramele în plus pe care le-ar putea lua în timpul sarcinii. Din fericire o ajută gena și faptul că este o persoană activă. „Mă ajută fizicul și gena, nu știu câte kilograme am luat. Nu mi-am făcut din asta un scop, am zis să mă bucur de sarcină și să nu mă cântăresc”. Acesta a mai spus la Pro TV că nu ar mai vrea un al șaptelea copil. „La noi a fost magie de șase ori, sper să nu fie și a șaptea”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×