Probleme mari pentru familia Caragea, din Fructul oprit! Ce s-a întâmplat cu Victor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 16:14
Probleme mari pentru familia Caragea, din Fructul oprit! Ce s-a întâmplat cu Victor GALERIE FOTO
Probleme mari pentru familia Caragea, din Fructul Oprit. Victor, fiul Soniei, are leucemie

Familia Caragea a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, însă niciuna nu se compară cu problema de acum. Fructul Oprit a adunat vreme de 2 sezoane publicul în fața micilor ecrane datorită poveștii incredibile care stă la baza lui.

Însă, de această dată, fanii serialului românesc vor urmări cu sufletul la gură episoadele care vor arăta evoluția lui Victor, băiatul Soniei, care suferă de leucemie. Singura șansă de care familia se agăța era un posibil transplant pentru micuț, dar peste ei vine altă veste devastatoare.

Probleme mari pentru familia Caragea, din serialul românesc ”Fructul oprit”

Medicul îi informează că niciunul dintre membrii familiei nu este compatibil pentru a-l ajuta pe Victor să scape de boala care îl macină. Acest lucru a făcut-o pe Margareta, mătușa Anei, unul dintre personajele principale, să spună: „Eu vreau să fiu puternică, dar nu pot! Îmi vine să urlu! Ce blestem a venit iar pe familia noastră?E nedrept!”.

Probleme mari pentru familia Caragea, din Fructul oprit! Ce s-a întâmplat cu Victor
Singura șansă de care familia se agăța era un posibil transplant pentru micuț, însă niciunul nu este compatibil

De altfel, problema pe care o are Victor nu este singura grijă a familiei Caragea. În episodul din data de 13 februarie, s-a năpustit asupra lor o altă veste rea. Ana este cuprinsă de gânduri negre, din cauza unui vis care o sperie și despre care vorbește cu Lina. „Trebuie să dau cu tămâie! Asta înseamnă moarte!”, a spus Ana.

Probleme mari pentru familia Caragea, din Fructul oprit! Ce s-a întâmplat cu Victor
Margareta, mătușa Anei: Îmi vine să urlu!”

Fructul Oprit este o dramă psihologică produsă de Intact Media Group pentru Antena 1, care a avut premiera pe 15 ianuarie 2018. Serialul românesc este o adaptare liberă a romanului Așk-ı Memnu de Halit Ziya Ușaklıgil, din 1900. Acțiunea este plasată în București, Snagov și Istanbul-ul modern. Din distribuția ”Fructului oprit” fac parte: Adrian Titieni, Carmen Tănase, Michaela Prosan, Petru Păun, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×