Pro TV, anunţ oficial despre noul sezon Românii au talent! Florin Călinescu face parte din juriul emisiunii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/10/2019, 13:08
Pro TV, anunţ oficial despre noul sezon Românii au talent! Florin Călinescu face parte din juriul emisiunii
Au început filmările pentru noul sezon Românii au talent. Sursa foto: protv.ro

Săptămâna trecută s-a dat startul filmărilor pentru noul sezon al emisiunii Românii au talent, iar Pro TV a anunțat  oficial componența juriului. În ciuda zvonurilor care îl dădeau plecat după alegerea sa ca lider al Partidului Verde, Florin Călinescu va continua să facă parte din echipă, alături de Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre. De altfel, îndrăgitul actor aștepta cu nerăbdare să urmărească noi momente spectaculoase, încurajându-i pe cei înscriși în competiție, mai ales că zece dintre aceștia se vor califica direct în semifinale.

Florin Călinescu, gata de startul noului sezon Românii au talent

Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a declarat Florin Călinescu, completat imediat de Mihai Petre, care anunță că va cântări cu mare atenție înainte de a apăsa cele două golden buzz-uri.

Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”, a spus cunoscutul dansator și coregraf, înainte de a vedea primele momente de pe scenă.

Florin Călinescu și colegii săi din juriu se pregătesc de sezonul 10. Sursa foto: Instagram
Florin Călinescu și colegii săi din juriu se pregătesc de sezonul 10. Sursa foto: Instagram

Andi Moisescu se așteaptă ca sezonul 10 să fie cel mai bun

În ceea ce-l privește pe Andi Moisescu, simpaticul prezentator al emisiunii Apropo TV, acesta se așteaptă ca noul sezon Românii au Talent să fie mai spectaculos ca niciodată, însă dezvăluie că va judeca fiecare moment în primul rând cu inima. „Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”, a spus Andi Moisescu.

Deși s-a zvonit că ar putea renunța la postul de jurat, iată că Andra va continua să facă parte din acest proiect care îi este atât de drag și, în plus, așteaptă cu mari emoții să fie surprinsă de concurenți. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a dezvăluit și Andra.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×