Pro TV a fixat data premierei sezonului 2 al serialului Vlad. Ce actori noi vor apărea în noua producție

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Filme
28/08/2019, 16:45
Pro TV a fixat data premierei sezonului 2 al serialului Vlad. Ce actori noi vor apărea în noua producție
Serialul Vlad, sezonul 2, începe peste două săptămâni. Sursa foto: protv.ro

Pro TV a decis data premierei sezonului 2 pentru serialul Vlad. În noile episoade care vor fi difuzate, după cum s-a anunțat, din 9 septembrie de la ora 20:30 (înainte de Masterchef) vor face parte noi actori. Povestea continuă cu noi personaje care vor fi interpretate de Elvira Deatcu și Anda Sârbei.

PRO TV a decis: Sezonul 2 al serialul Vlad începe pe 9 septembrie

În viața lui Vlad vor intra Delia, intrepretată de Elvira și Iulia, fiica acesteia, interpretată de actrița Anda Sârbei. Cele două femei vor juca roluri extrem de importante în desfășurarea acțiunii. Regizorul spaniol al serialului difuzat de PRO, Jesus del Cerro spune că abia din cel de-al doilea sezon se poate spune că povestea începe cu adevărat. FANATIK îți prezintă în rândurile de mai jos câteva detalii despre cele două personaje interpretate de actrițele care intră în noul sezon Vlad.

Personajul Iulia, interpretat de Anda Sârbei, caracteristici: este o tânără rebelă, fiica Deliei; nu are o relație bună cu mama ei, iar de bună vreme trăiește în Barcelona; scrie o carte despre tatăl ei, moment în care problemele apar pentru ea căci își dezvăluie identitatea. Cât despre Delia, ea este soția lui Cezar în serial.

serialul vlad
Elvira Deatcu și Anda Sârbei le vor interpreta pe Delia și Iulia. Sursa foto: PRO TV

Delia, interpretată de actrița Elvira Deatcu

Delia este o femeie inteligentă, diplomată, este cea care l-a ajutat pe Vlad să evadeze. Delia este și o artistă, iar publicul o va vedea adesea cântând la pian. Delia va avea o misiune grea și anume va face orice îi va sta în putință să își protejeze fata și se va opune întoarcerii ei la București, din Barcelona.

„Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări”, a declarat Elvira Deatcu pentru protv.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×