Prințul George a împlinit șase ani. Noi fotografii cu fiul lui William și Kate, publicate de Casa Regală. Cum arată acum FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/07/2019, 13:13
Prințul George a împlinit șase ani. Noi fotografii cu fiul lui William și Kate, publicate de Casa Regală. Cum arată acum FOTO GALERIE FOTO
Prințul George împlinește 6 ani. Sursa foto: Instagram.com

Fiul lui William și a lui Kate Middelton, prinţul George a împlinit astăzi şase ani. Casa Regală a postat pe contul pe Instagram trei noi fotografii cu prințul George al Marii Britanii (Vezi imaginile în Galeria FOTO).

Prințul George împlinește astăzi 6 ani

Palatul Kensington a publicat trei noi fotografii cu prințul George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge cu ocazia aniversării a șase ani. Fotografiile au fost de mama sa, ducesa de Cambridge, în grădina casei unde locuiesc William și Kate Middelton alături de cei 3 copii.

Două dintre cele 3 fotografii îl arată pe prințul George în grădina Palatului Kensington îmbrăcat într-un tricou alb de fotbal care are însemnele echipei Angliei. În cea de-a treia fotografie prințul George poartă o pereche de pantaloni scurți albastru cu mici dungi albe și un tricou polo de culoare verde. Această din urmă fotografie este făcută în timpul unei vacanțe, tot de mama sa, Kate Middelton. 

Printul George
Printul George a implinit 6 ani. foto: Instagram

Prințul George iubește sportul și ia lecții de tenis

Prințul George este un mare fan al tenisului de câmp și ia lecții de la campionul elveţian Roger Federer. Pasiunea pentru sport și implicit pentru tenis i-a fost insuflat de părinți, atât ducesa Catherine de Cambridge, cât şi prinţul William sunt mari iubitori ai acestui sport.

Prințul George, fiul cel mare al prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge s-a născut pe 22 iulie 2013 în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary din Londra. Familia regală l-a prezentat pe prințul George la doar două zile de la naștere, pe scările maternității fiin ținut în brațe de mama sa, Kate Middleton.

Prințul George Alexander Louis de Cambridge este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prințul William, și bunicul său, prințul moștenitor Charles. Fiul cel mare al ducilor de Cambridge urmează cursurile școlii private Thomas’s Battersea din Londra.

Wiiliam și Kate Middelton s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2011 și au împreună trei copii. Pe lângă fiul cel mare, George, cupul regal mai are o fetiță, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și un băiat, prințul Louis, în vârstă de 1 an.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×