Prinții Harry și William neagă disensiunile dintre ei! ”Utilizarea unui limbaj care instigă este ofensator”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 15:33
Prinții Harry și William neagă disensiunile dintre ei! ”Utilizarea unui limbaj care instigă este ofensator”
Prinții Harry și William neagă disensiunile dintre ei. Sursa foto: digi24.ro

Prinții Harry și William ai Marii Britanii au negat faptul că între ei ar fi existat disensiuni! În presa britanică au apărut informații care spuneau că prințul William l-ar fi ironizat pe fratele său mai mic, după ce acesta și soția sa, Meghan Markle, ar fi decis să renunțe la îndatoririle lor legale.

Prinții Harry și William neagă disensiunile dintre ei

Cu toate că cei doi neagă incidentele dintre ei, lămuririle au fost aduse într-o conferință de presă de către purtătoriilor de cuvânt.

Într-o declarație de presă comună, purtătorii de cuvânt ai ducilor de Sussex și de Cambridge transmit: „În ciuda negării clare, o poveste falsă a apărut într-o publicație britanică astăzi speculând despre relația dintre ducele de Sussex și ducele de Cambridge.

Întâlnire de taină cu Regina Marii Britanii

Pentru frații care sunt preocupați în profunzime de problema sănătății mintale, utilizarea unui limbaj care instigă este ofensator și are potențial de a răni”, potrivit CNN.

Publicația britanică ar fi scris că ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au fost „dați la o parte” de atitudinea de „bullying” a lui William.

Prinţul Harry al Marii Britanii va avea o întâlnire luni chiar cu Regina Elisabeta a II-a şi cu alţi membri de rang înalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul său de a renunţa la o parte din îndatoririle lui regale.

Tot în presa britanică a apărut informația că Meghan Markle ar participa și ea la întâlnirea respectivă, însă prin telefon. Discuţiile vor avea loc pe domeniul Reginei Marii Britanii de la Sandringham, din estul Angliei.

Aici, va fi abordată chestiunea viitoarelor roluri oficiale care le vor reveni lui Harry, în vârstă de 35 de ani, şi soției sale, Meghan, în vârstă de 38 de ani, au anunţat BBC şi alte companii mass-media din Marea Britanie, citând surse din familia regală. Palatul Buckingham şi ducii de Sussex nu au confirmat însă această întrevedere cu regina Marii Britanii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×