Primul supermarket care plafonează preţurile: „Intră în calcul 500 de produse esenţiale, până la Paşte!”

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 15:59
Primul supermarket care plafonează preţurile: „Intră în calcul 500 de produse esenţiale, până la Paşte!”
Primul supermarket care plafonează preţurile: "Intră în calcul 500 de produse esenţiale, până la Paşte!" SURSA FOTO: Profimedia

Carrefour România este primul hypermarket care a anunţat plafonarea preţurilor la alimentele de bază, în perioada 25 martie – 19 aprilie. Asta înseamnă că preţul celor 500 de produse esenţiale stabilite de companie nu se va schimba până după Paşte.

Primul supermarket care plafonează preţurile: „Este nevoie de un mod responsabil de a face cumpărăturile”

Decizia a fost anunţată printr-un comunicat, compania reiterând rugămintea pentru clienţii magazinului de a nu-şi face provizii şi de a cumpăra în mod responsabil în acest context dificil la nivel global:

„Într-o perioadă de incertitudine și restricții, este nevoie de un mod responsabil de a face cumpărăturile. Dincolo de măsurile de siguranță și igiena pe care le aplică în ultimele săptămâni, grija Carrefour se îndreaptă spre nevoia clienților în ce privește aprovizionarea și planificarea bugetului de cumpărături.

Pentru a reduce nivelul de neprevăzut, compania a decis să plafoneze prețul pentru până la 500 de produse esențiale, până de Paște”, se arată în comunicatul emis de Carrefour.

La ce produse sunt plafonate preţurile

Produsele care fac parte din această categorie sunt cele de bază: făină, paste, ulei, zahăr, alimente congelate, conserve, apă, sucuri, lactate, brânzeturi, mezeluri, specialități, cafea, dulciuri, îngrijire personală şi produse pentru nou-născuţi.

Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România a declarat că hypermarketul vrea să îşi asigure clienţii că stocurile sunt suficiente, iar aprovizionarea funcţionează aşa cum trebuie, în ciuda faptului că o mare parte a populaţiei este izolată:

„În vremuri în care siguranța și liniștea populației sunt mai presus de orice, ne dorim, prin acțiuni concrete, să reducem incertitudinile și să ne asigurăm clienții că există stocuri suficiente și că lanțurile de aprovizionare funcționează așa cum trebuie.

Îndemnăm la cumpărături în mod responsabil și lucrăm pentru ca românii să își poată planifica organizat deplasările pentru aprovizionare și bugetul, evitând, astfel, ieșirile inutile din locuințe și orele de vârf.

Măsura plafonării prețurilor pentru produse esențiale până de Paște este doar unul dintre demersurile în acest sens”, a spus oficialul Carrefour.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×