Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 de ani când ea abia împlinise 19. Soția lui Cristi Borcea a fost cu el în America

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/10/2019, 15:30
Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 de ani când ea abia împlinise 19. Soția lui Cristi Borcea a fost cu el în America GALERIE FOTO
Primul iubit al Valentinei Pelinel a fost un bărbat în vârstă de 70 de ani. Sursa foto: Instagram

Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 de ani pe când ea abia împlinise 18. Nevasta lui Cristi Borcea a avut o relație cu Victor Hugo Gonzales, omul care a ajutat-o pe vedetă să dea lovitura în lumea modei. Se știe că Valentina a avut o carieră de model sclipitoare și a stat o bună bucată de vreme la New York.

Primul iubit al Valentinei Pelinel, un bărbat în vârstă de 70 de ani

Au trecut foarte mulți ani de atunci, iar Valentina de azi este complet schimbată. S-a făcut femeie de casă și este extrem de mândră de familia ei. Are trei copii cu Borcea, un băiețel pe nume Milan și două fetițe gemene. Printre bărbații care i-au marcat existența fostului model de catwalk se numără potentul om de afaceri Victor Hugo Gonzalez, primul din viața ei și fostul politician Cristian Boureanu, ex-parlamentar PDL.

Valentina Pelinel a vorbit în mai multe interviuri despre viața ei ca manechin în New York. La început i-a fost foarte greu, însă odată cu apariția lui Gonzalez în viața ei, vedeta a reușit să evolueze frumos devenind una dintre cele mai apreciate fotomodele nu doar din Statele Unite și România, ci din întreaga lume. Nu e de mirare, având în vedere frumusețea ei răpitoare!

primul iubit al valentinei pelinel
Victor Hugo Gonzales este patronul celei mai mai fabrici de pielărie din America Latină. Sursa foto: wowbiz.ro

Pelinel: „E patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud”

„Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei”, a declarat Pelinel într-un interviu, scrie ziuanews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×