Primele imagini din 2020 cu presupusul Monstru din Loch Ness. Ce a surprins un scoțian VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 14:37
Primele imagini din 2020 cu presupusul Monstru din Loch Ness. Ce a surprins un scoțian VIDEO
Monstrul din Loch Ness, surprins din nou? foto captura: Daily Mail

Secole de-a rândul, întreaga omenire a fost intrigată de misterul monstrului din Loch Ness și au încercat pe toate căile posibile și imposibile să îl deslușească. Ei bine, vă vine sau nu să credeți, suntem din ce în ce mai aproape să aflăm ce se ascunde, de fapt, în celebrul lac din nordul Scoției.

Un bărbat de 55 de ani din Scoția susține că a descoperit monstrul din Loch Ness

Totul, grație descoperirii realizate la începutul lui 2020 de Eoin O’Faodhagain, angajat al spitalului din apropiere și unul dintre oamenii care au transformat elucidarea mitului din jurul creaturii supranumite Nessie în scopul vieții sale. Bărbatul în vârstă de 56 de ani susține că a surprins momentul în care monstrul înota nestingherit în adâncurile tulburi ale lacului care îi poartă numele.

Ba mai mult decât atât, pentru a dovedi că afirmațiile sale sunt adevărate, bărbatul a avut grijă să imortalizeze momentul unic, printr-o înregistrare video postată ulterior pe rețelele de socializare. După ce au studiat cu atenție imaginile, specialiștii au ajuns la rândul lor la concluzia că asistăm la prima captură cu monstrul din Loch Ness realizată în acest an.

Un scoțian de 56 de ani a surprins monstrul din Loch Ness pentru prima dată în 2020

Corpul avea o lățime de cel puțin patru metri și o lungime de 10 metri. Păcat că calitatea camerei nu a fost excelentă în momentul observării. S-au făcut multe speculații că această creatură migrează în natură. Ei bine, cred că imaginile pe care le-am prezentat contrazic teoriile respective.

În opinia mea, Nessie nu merge mai departe de Loch-ul în sine. Oricât de mult ai privi imaginile, ești la fel de șocat. Ador să stau la marginea lacului și să aștept ca Nessie să-și facă apariția pentru a-l surprinde pe cameră”, a declarat Eoin O’Faodhagain în presa din Marea Britanie.

Un schelet descoperit pe o plajă din Scoția i-a șocat pe locuitorii

Nu este pentru prima dată când scoțienii anunță că au reușit să descifreze misterul din spatele monstrului din Loch Ness. În urmă cu ceva timp, localnicii din Aberdeen au fost șocați de scheletul imens descoperit pe o plajă din zonă.

O fotografie a ciudatei creaturi a circulat luni întregi pe rețelele de socializare, cel care a postat-o primind zeci de mii de like-uri din partea internauților din întreaga lume. În plus, imaginea a stârnit nenumărate teorii în mediul online, unele demne de cele mai de succes filme hollywoodiene.

Potrivit legendei, monstrul din Loch Ness ar avea un gât lung şi protuberanţe care ies la suprafaţa apei, motiv pentru care peste o mie de persoane au pretins că l-au văzut, de-a lungul timpului. Lipsa unor dovezi concrete în privința existenței sale, face ca toate aceste dezvăluiri să rămână, însă, doar la stadiul de pure speculații.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×