Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea. Cum a apărut mireasa și cum s-au îmbrăcat nașii FOTO

Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea. Cum a apărut mireasa și cum s-au îmbrăcat nașii FOTO GALERIE FOTO
Cum s-au îmbrăcat Gabriela Cristea, Tavi Clonda și nașii lor în ziua cea mare. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în fața Domnului în această după-amiază. Nașii i-au luat pe miri de acasă, iar cu toții au ajuns la Biserică în jurul orei 16 și au pășit pe un covor roșu presărat cu petale de trandafiri roz cu alb.

Cum arată rochia pe care a purtat-o Gabriela Cristea în ziua nunții

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au strălucit la cununia religioasă care a avut loc la Biserica Bazilescu din Capitală. Mirii au fost luați de acasă de nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și conduși la lăcașul de cult. Fosta prezentatoare a pășit pe covorul roșu presărat cu petale de trandafir roz cu alb la brațul nașului, Mădălin Ionescu. Ceremonia religioasă de la Biserica Basilescu din București era programată pentru ora 16:00, dar mirii au întârziat puțin la propria nuntă, potrivit CANCAN. Printre invitații la nuntă se numără Oana Roman, soțul acesteia Marius Elisei și fiica celor doi. VEZI GALERIE FOTO 

Fosta prezentatoare a purtat rochia mult visată pentru care a reușit să slăbească mai bine de 10 kilograme. Rochia albă de mireasă i-a scos în evidență bustul generos neavând bretele, iar voalul lung i-a acoperit vedetei capul și fața. Rochia albă a Gabrielei Cristea a avut și o trenă foarte lungă care a fost ținută de o fetiță. Tavi Clonda a purtat un costum negru clasic la care a asortat un papion negru și o pereche de ochelari de soare cu reflexe galbene.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda în ziua nunții
Au apărut primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Sursa foto: cancan.ro

Cum s-au îmbrăcat nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Nici nașii nu s-au lăsat mai prejos. Cristina Șișcanu a purtat o rochie de culoare roz care i-a lăsat umerii dezgoliți la care a asortat o pălărie tot roz, dar mai deschis. Mădălin Ionescu a purtat o pereche de pantaloni negrii și un sacou vișiniu.

Gabriela Cristea a făcut mai multe story-uri pe contul de Instagram înainte de a ajunge la Biserică. Totodată, vedeta a fost însoțită de domnișoara de onoare Ștefania Ionescu și de o altă prietenă. Cele trei femei au ascultat melodii celebre pentru ziua nunții, cum ar fi ”I-ați mireasă ziua bună” și alte melodii populare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×