Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Eva Maria, creștinată la Mănăstirea Cașin

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
20/09/2019, 15:10
Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Eva Maria, creștinată la Mănăstirea Cașin GALERIE FOTO
Elena Udrea și-a botezat astăzi fetița. foto: captura Digi 24

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat astăzi fetița, la mănăstirea Cașin din Capitală. Cei doi au fost așteptați la poartă de mai mulți reporteri, care au surprins primele imagini de la fericitul eveniment din viața celor doi. Botezul va fi urmat de o petrecere la care vor avea acces doar apropiați ai familiei. Udrea a declarat că rochia fetiței și rochia albă pe care o poartă au fost făcute de un deisgner român. „Am vrut să fie o prințesă și îmi doresc ca toată viața ei să fie o prințesă, să fie sănătoasă, iubită și să iubească, să fie liniștită și să fie protejată de Dumnezeu”, a spus aceasta

Elena Udrea a vrut să își boteze fiica în România

În vârstă de 44 de ani, Udrea a declarat în trecut că vrea să își boteze fiica în România, chiar dacă micuța Eva Maria s-a născut în Costa Rica. “Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.

Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate. Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, spunea Udrea, la revenirea în țară.

Elena Udrea a optat pentru o rochie alba la botez. Foto: click.ro
Adrian Alexandrov și Eva Maria
Adrian Alexandrov, alături de fetița sa și a Elenei Udrea foto: captură Digi 24.

Elena Udrea a fugit în Costa Rica, iar anul acesta a revenit în țară

Elena Udrea a fugit din țară anul trecut și a depus o cerere de azil în Costa Rica. Ea fusese condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, iar în octombrie 2018, a fost reținută și mai apoi arestată de Interpol. Fostul ministru al Turismului a ieșit apoi din spatele gratiilor în luna decembrie a anului trecut.

Udrea beneficiază în schimb de decizia CCR, care a stabilit în urmă cu câteva luni că la Instanța supremă s-au constituit nelegal completuri de cinci judecători. Elena Udrea a beneficiat și de decizia privind nelegalitatea completurilor de 5 judecători, anulându-i-se astfel condamnarea definitivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×