Primele imagini cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cum arată în realitate cei doi

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 21:48
Primele imagini cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cum arată în realitate cei doi GALERIE FOTO
Primele imagini cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cum arată în realitate cei doi

Primele imagini cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu! Prezentatorul de la matinalul de la Antena 1 a „combinat-o” pe Gabriela în urmă cu câteva luni. Șatena este frumoasă de „pică” și are un corp superb, iar Dani este tare mândru lângă noua sa cucerire.

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, este cunoscută prin oraș sub numele de „Miss Funduleț”, iar acum umblă la brațul lui Dani Oțil (38 de ani) extrem de fericită. Cei doi au evitat să se afișeze împreună, însă nu le-a ieșit perfect. Relația merge ca pe roate, iar Dani parcă a înflorit de când umbră la brațul acestei domnișoare superbe.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Primele imagini cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cum arată în realitate cei doi (Foto credit: Click!)

După relația cu Mihaela Rădulescu, care s-a terminat în 2014, Dani nu a mai ieșit în public cu nicio femeie. Se pare că între Gabriela și Oțil este ceva serios. Cei doi ar avea planuri de viitor, iar sfârșitul de an i-a prins împreună, într-o vacanță, în Peru. Este adevărat că nu s-au fotografiat împreună, dar ambii și-au postat fotografii din această vacanță.

Diferența de vârstă dintre cei doi amorezi nu se vede, însă cea de înălțime este, cu siguranță, vizibilă. Ea arată precum un fotomodel și măsoară 1.80 metri înălțime, pe lângă Dani care are doar 1.75 metri, Asta contează mai puțin, cât timp există dragoste și înțelegere în cuplu.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×