Primele imagini cu al șaselea copil al Ancăi Serea. Adi Sînă a făcut totul public

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/08/2019, 13:39
Primele imagini cu al șaselea copil al Ancăi Serea. Adi Sînă a făcut totul public
Primele imagini cu copilul Ancăi Serea. Al șaselea. Sursa foto: Facebook Adi Sînă

Adi Sînă a publicat primele fotografii cu cel de-al șaselea copil pe care îl are cu Anca Serea. Vedeta a născut ieri o fetiță sănătoasă, de nota 10, iar de acum părinții vor trebui să se reobișnuiască cu schimbatul scutecelor. Nu ar fi ceva nou pentru ei, mai ales că au mai făcut-o până acum de atâtea ori.

Primele imagini cu copilul Ancăi Serea, fetița născută ieri

Adi este mândru de micuța pe care a adus-o pe lume nevasta lui ieri, atât de fericit încât nu a putut rezista tentației de a se lăsa pozat cu fetiță. „Felicitări! Doamne ajută să fie sănătoasă și norocoasă!”, „Felicitări!Să vă trăiască minunea,s-aveți sănătate şi fericire!”, „Felicitariiiiiii! Ce frumos…. bine ai venit Leah Maria!!! Te pupăm”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit cântărețul la pozele publicate.

Anca și Adi mai au trei copii împreună: Noah, în vârstă de 6 ani, Ava, 4 ani și Moise, care are doi ani și jumătate. Fosta prezentatoare de televiziune mai are doi copii din relația cu Filip Poplingher și anume pe David, 18 ani și Sarah, în vârstă de 12 ani. Vedeta a mărturisit recent că nu exclude posibilitatea ca familia ei să se extindă și mai mult și se gândește deja la al șaptelea copil.

copilul ancăi serea
Adi Sînă, mândru de fetița lui. Sursa foto: Facebook Adi Sînă

„Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune”

„O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii #”, a scris Anca Serea pe Facebook după ce a aflat de a șasea sarcină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×