Primele declarații oferite de Jojo, după plecarea de la Asia Express! Mesajul dur al soției lui Paul Ipate

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 09:08
Primele declarații oferite de Jojo, după plecarea de la Asia Express! Mesajul dur al soției lui Paul Ipate GALERIE FOTO
Primele declarații oferite de Jojo, după plecarea de la Asia Express!

Jojo și Paul Ipate și-au terminat avertura de la Asia Express, duminică seară, după ce au trecut prin multe încercări împreună. O afecțiune mai veche la coloană a lui Paul, ce s-a agravat în timpul emisiunii, i-a pus capăt, așa că cei doi au fost nevoiți să se întoarcă în România. După plecarea din competiție, Jojo a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

Primele declarații oferite de Jojo, după plecarea de la Asia Express

Actrița explică fanilor lor că Paul a fost diagnosticat cu hernie de disc, dar că acum este bine. În final, neînfricata le mulțumește celor care i-au fost alături și i-au urmărit pas cu pas evoluția. „Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranta şi înţelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, şi nu altfel.

Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decât de bune intenţii şi dorinţa de a ne continua călătoria”, își începe Jojo destăinuirea.

Primele declarații oferite de Jojo, după plecarea de la Asia Express! Mesajul dur al soției lui Paul Ipate
Mesajul dur al soției lui Paul Ipate

”Dezamăgirile au fost numeroase”

În continuare, vedeta a mărturisit că a schimbat multe stări, printre care și dezamăgirea, dar nu una legată de imunitate ori de regulile jocului. „Dezamăgirile aşadar au fost numeroase, şi nu au avut nicio legătură nici cu imunitatea’ şi nici cu alte lucruri care implică regulile jocului’. econdiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul la bine şi la greu.

Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audiența) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursă alături de care am trăit această experienţă inefabilă. O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: iubirea este pentru oameni şi zei cea mai măreaţă divinitate’. Vă iubim şi ne înclinăm în faţa voastră, publicul nostru. #CatalinasiPaul”, a scris Jojo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×