Prime uriașe de sărbători! O companie a oferit angajaților bonusuri de peste 10 milioane de dolari

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 20:09
Prime uriașe de sărbători! O companie a oferit angajaților bonusuri de peste 10 milioane de dolari
Angajații unei companii imobiliare au primit bonusuri de sărbători în valoare de 10 milioane de dolari. Sursa foto: cariera.ejobs.ro

Circa 200 de angajați ai unei companii imobiliare au fost răsplătiți cu vârf și îndesat în prag de sărbători. Firma și-a îndeplinit un obiectiv major, acesta fiind și motivul pentru care angajații au avut parte de ”un miracol de sărbători”.

O companie din America și-a răsplătit angajații cu bonusuri substanțiale

O companie imobiliară din Statele Unite ale Americii a luat decizia de a-și răsplăti angajații așa cumsecuvine după ce a fost atins unul dintre obiectivele propuse pentru anul acesta. Cei 198 de angajați ai companiei din Maryland au primit prime substanțiale, scrie CNN.

Reprezentanții firmei St. John Properties au mărturisit că au ”investit” în bonusuri  suma fabuloasă de 10 milioane de dolari. Angajații au primit primele în plicuri sigilate și majoritatea au catalog această surpriză drept ”un miracol de sărbători”.

Cum au reacționat angajații când au primit primele de sărbători

„Când am deschis plicul nu mi-a venit să cred”, a declarat Stephanie Ridgwaz care lucrează ca assistant project manager în cadrul companiei americane.

„Nu am cuvinte să descriu ceea ce am simţit. Este incredibil. Sunt, în continuare, în stare de şoc. Cu siguranţă este un gest care-mi va schimba viaţa”, a mai adăugat femeia.

Motivul pentru care compania imobiliară a recurs la acest gest frumos este faptul că firma și-a atins un obiectiv important anul acesta. Preşedintele companiei Lawrence Mazkrantz a declarat că acesta este felul lor de a le mulțumi angajaților care au contribuit la îndeplinirea respectivului obiectiv.

„Am vrut să le mulţumim astfel tuturor angajaţilor noştri care au contribuit la realizarea acestui obiectiv foarte important pentru noi”, a spus Lawrence Mazkrantz pentru CNN.

„A fost unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa mea. Toţi au fost copleşiţi, ţipau, se îmbrăţişau şi râdeau”, a completat preşedintele companiei.

Primele s-au acordat în funcție de vechimea la locul de muncă

De asemenea, președintele companiei americane a ținut să adauge că primele au fost acordate în funcție de vechimea fiecărui angajat la locul de muncă. Prin urmare, cea mai nouă persoană în firmă a primit un bonus în valoare de 100 de dolari.

La polul opus, cel mai vechi angajat al companiei imobiliare a primit o sumă deloc neglijabilă de 270.000 de dolari.

O femeie care este angajată în companie de 14 ani a mărturisit că va folosit prima de sărbători pentru a plăti taxele de facultate ale copiilor, dar și pentru lucrări de modernizare în locuință.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×