Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă! Edilul a fost exclus din PSD

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 13:19
Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă! Edilul a fost exclus din PSD GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a fost criticată dur de primarul Bacăului. Sursa foto - facebook

Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă după alegerile prezidențiale. Cosmin Necula nu a ezitat o clipă și a postat pe o rețea de socializare un mesaj dur la adresa șefilor din Partidul Social Democrat„În aceste momente nu pot să nu mă gândesc cum baronul Benea a votat-o pe Dăncilă premier, apoi președinte al PSD și, în cele din urmă, candidat la prezidențiale.

Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă!

Dăncilă a obținut CEL MAI PROST SCOR DIN ISTORIA PSD. Nu există o rușine mai mare decât asta pentru PSD. Puțin peste 3 milioane de voturi în turul 2! Cea mai umilitoare înfrângere de când există acest partid!

 Sunt exact 6 luni de când am spus public faptul că Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la guvernare”, a scris Cosmin Necula. Vă readucem aminte că edilul Bacăului a fost exclus din PSD după ce a criticat în mod repetat politica Guvernului Dăncilă. De altfel, nu este pentru prima oară când Cosmin Necula a urecheat conducerea partidului. Acesta a transmis în urmă cu doar câteva zile că unii dintre membrii PSD nu au făcut campanie pentru că ”le-a fost ruşine să tragă” pentru Viorica Dăncilă.

Edilul a fost exclus din PSD

”Odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat. O campanie în care Iohannis era deja câştigător, cu multi PSD-işti cărora le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil şi cu un scor neaşteptat de bun pentru Mircea Diaconu.

Nicio surpriză că Iohannis a câştigat detaşat, nici nu s-a chinuit prea tare. Poate a avut doar emoţii ca nu cumva să intre Barna în turul 2 şi să îi facă o viaţă foarte grea. A fost prima campanie la prezidenţiale în care PSD s-a chinuit să-şi aducă propriul candidat în turul doi şi a obţinut cel mai mic scor din istorie.

Nu poţi să fii mulţumit cu aşa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă preşedintele PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”, a scris atunci Necula pe Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×