Prima reacție a Andreei Berecleanu după plecarea de la Observator: ”Nu voi accepta situații impuse”. Cine o înlocuiește

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 20:00
Prima reacție a Andreei Berecleanu după plecarea de la Observator: ”Nu voi accepta situații impuse”. Cine o înlocuiește
Andreea Berecleanu despre motivul pentru care nu va mai prezenta știrile. Sursa foto: Instagram.com

Prezentatoarea Observator Andreea Berecleanu a confirmat faptul că părăsește pupitrul știrilor după 17 ani. Știrista a mărturisit și care este motivul pentru care renunță la cariera în televiziune susținând că nu va uita niciodată de principiile sale. Pe de altă parte, Antena 1 a anunțat că Alessandra Stoicescu va fi noua prezentatoare de la Observator.

Andreea Berecleanu despre motivul pentru care pleacă de la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare și a povestit care este motivul pentru care nu va mai apărea pe sticlă. Andreea Berecleanu a fost jurnalist timp de 27 de ani, dar astăzi alege să meargă pe alt drum pentru că nu dorește să facă lucrurile care i se impun.

Prezentatoarea Observator de la ora 19:00 nu a dorit să ofere prea multe detalii despre această plecare și va lăsa viața să-și urmeze cursul normal. Vedeta a mai adăugat că nu va renunța la principiile după care s-a ghidat întreaga viață.

Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi acceptă situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest”, a scris Andreea pe pagina de Facebook.

Fosta prezentatoare de Observator: ”Nu mă dezic de principiile mele”

„Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a plecă dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și va mulțumesc pentru toți acești ani. 

Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antenă 1, ați ales Observatorul de dragul meu. 

Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️”, a mai completat știrista pe contul de socializare.

Andreea Berecleanu mărturisea în urmă cu aproximativ doi ani că nu se vede făcând altceva decât televiziune. Știrista este un om de comunicare și admite că mesajul pe care l-a transmis prin intermediul poveștilor sale a fost tot timpul corect și autentic.

Sandra Stoicescu, noua prezentatoare de la știrile orei 19:00

Patronii de la Antena 1 au decis deja să o înlocuiască pe Andreea Berecleanu cu Sandra Stoicescu care până în momentul de față a fost în concediu de maternitate pentru primul său copil.  „Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist.

Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului.

Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Sandra Stoicescu pentru paginademedia.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×