Prima ediție Românii au talent din sezonul 10. Cele mai tari momente difuzate de PRO TV – VIDEO Update

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/02/2020, 23:00
Prima ediție Românii au talent din sezonul 10. Cele mai tari momente difuzate de PRO TV – VIDEO Update
Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2

Momentul așteptat de milioane de români iată că a venit! Începe sezonul 10 din faimoasa emisiune ”Românii au talent”. Cel mai iubit show de televiziune revine vineri, pe 7 februarie, la Pro TV, de la ora 20:30, cu o intensitate de neegalat! Celelalte 9 sezoane au fost de excepție, dar acesta le va întrece!

23:28 Un moment creativ

23:00 Fără cuvinte!

22:38 Se spune că tot ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, iar dacă frumusețea e însoțită și de talent, bucuria de dublă!

21:59 E real sau nu? Nici jurații n-au putut spune cu exactitate!

21:48 Micuțul basarabean Vlad Ciobanu le-a făcut juraților și publicului pielea de găină!

21:26 Un alt moment cu totul spectaculos!

21:12 Moment imposibil: George, originar din Ghana, a surprins jurații cu capacitatea de a-și răsuci corpul la 180 de grade. Mai multe, aici.

Sursa foto: captură PRO TV

20:55 Atenție, roboții au aterizat direct pe scena Românii au talent!

Rioboții Bumblebee și Optimus Prime nu au reușit să treacă mai departe. Sursa foto: PRO TV

20:40 Cătălin din Sibiu și fetița lui s-au sincronizat perfect într-un număr de dans ca la carte.

Sursa foto: captură PRO TV

20:37 Patrizio Ratto, 29 de ani, Italia. Este primul concurent care reușește să obțină trei de „Da!” din partea juraților. Concurentul a cântat la pian și a avut o coregrafie care a ridicat sala în picioare.

românii au talent
Patrizio Ratto, primul showman de la Românii au talent 10. Sursa foto: PRO TV

Update, 20:10 Cel de-al zecelea sezon al emisiuni începe la ora 20:30. Primele emisiuni sunt înregistrare, filmările difuzate fiind din etapa preselecțiilor, urmând ca semifinalele și marea finală să fie LIVE.


Prima ediție Românii au talent din sezonul 10

Juriul va fi format tot din Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre, iar prezentatori rămân celebrii Pavel Bartoș și Smiley. Sezonul 10 începe în forță, după cum s-a văzut în promo-ul dat publicității de televiziunea din Pache Protopopescu.

Cei patru fantastici din juriu vor avea o misiune foarte grea. Scena Românii au talent se va umple de personaje care vor deveni populare în întreaga țară în doar câteva minute, prin talentul cu care natura i-a înzestrat.

Cel mai nou sezon de Românii au talent, #un10perfect

Și vor fi ceva talente de jurizat. Acestea vor fi foarte diversificate. Se va cânta, se va dansa, se va arunca cu flăcări, se va face magie, se va desena și vor fi spectacole foarte atractive pe scena celui mai nou sezon ai emisiunii ”Românii au talent”, despre care Pro TV spune că va fi #un10perfect.

Chiar de la prima ediție, telespectatorii vor fi încântați de concurenții care vor urca pe scenă, cu gândul de a câștiga aprecierea jurailor, a spectatorilor, dar și a celor de acasă.

Unul dintre momentele care parcă vor opri timpul în loc va avea parte de o introducere neașteptată din partea concurenților: ”Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației”.

Va fi un suspans total, iar publicul va rămâne înmărmurit. Momentul artistic îl face pe Andi Moisescu să declare ca un adolescent: ”Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie”.

”Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”

Publicul va fi contrariat atunci când pe scena ”Românii au talent” va urca o profesoară de religie. Cu toții vor rămâne șocați atunci când aceasta va mărturisi care va fi numărul său artistic: ”Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”.

Românii, mai ales cei cu rude plecate la muncă în străinătate, vor tresări la auzul unor versuri cântate de un tânăr plecat peste hotare, dar care nu și-a uitat țara și neamul său cel românesc. ”Nimic n-a scos România afară din inima mea”.

Telespectatorii vor avea parte chiar din prima ediție a sezonul 10 din Românii au talent de artă pură. Singurul concurent al unui GOT TALENT care a luat două GOLDEN BUZZ-uri la galele The Champions, în SUA și în Marea Britanie, va urca pe scena Românii au talent.

Pe lângă faptul că tânăra din Ucraina arată senzațional, este și plină de talent. Va spune povești care vă vor face să visați cu ochii deschiși, însă acestea vor fi scrise în nisip! Nu degeaba a câștigat Ucraina are talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×