Categorie: Autor:

Prima declarație a Elenei Udrea, după eliberare! Avocatul fostului ministru a spus TOT

Au apărut noi informații în legătură cu situația Elenei Udrea, care urmează să plece din închisoarea din Costa Rica după ce magistrații Curții Constituționale au dispus ieri eliberarea sa. Avocatul fostului ministru al Turismului a declarat în cadrul unui interviu că au discutat la telefon la scurt timp după deciziile instanțelor din România. Apărătorul vedetei, Veronel Rădulescu, a subliniat că aceasta și-a exprimat nerăbdarea de a fi din nou alături de fiica ei, pe care a născut-o în urmă cu două luni, dar și de ceilalți membrii ai familiei.

Vă reamintim că în cursul zilei de ieri, avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea și al Alinei Bica a solicitat ca ele să fie eliberate ca urmare a deciziilor ICCJ de a suspenda executarea pedepsei în cazul lor.

Prima declarație a Elenei Udrea, după eliberare

Avocatul Elenei Udrea a dezvăluit o primă declarație făcută de aceasta după ce a aflat că va fi eliberată. Veronel Rădulescu a subliniat în cadrul unui interviu că cei de la DNA nu au niciun motiv să conteste decizia de revocare a procedurilor de extrădare. El a precizat că, după expirarea termenului de 24 de ore în care hotărârea poate fi atacată, documentele ar putea pleca spre Costa Rica.

„Teoretic vor contesta, practic nu au niciun motiv. Sper că nu se va face contestație și sper că în scurt timp să plece documentele și Elena Udrea să fie eliberată. E vorba doar de un drum al hârtiilor. În funcție de această contestație, Tribunalul București va înainta această hotărâre prin care s-a dispus retragerea cererii de extrădare. Din câte știu eu, lucrează azi și biroul de executări penale de la Tribunalul București, dar și departamentul de relații internaționale din MJ și probabil vor fi comunicate cu celeritate. Sper că vor fi produse efecte și prin apelul meu, acela de a transmite aceste documente pe cale electronică.

Am vorbit cu Elena Udrea. Vă dați seama că e nerăbdătoare să fie aproape de fiică ei și să și petreacă sărbătorile cu familia, mai ales cu fiica ei. Din câte știu, va reveni de îndată, doar în funcție de starea de sănătate a fetiței va aprecia dacă va pleca de îndată sau nu. Din câte știu eu, fetița e în Costă Rica”, a declarat Veronel Rădulescu în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fetița lor

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

“Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a povestit Elena Udrea jurnaliștilor revistei  VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea este logodită cu Adrian Alexandrov

Informația potrivit căreia Elena Udrea a fost cerută de soţie de Adrian Alexandrov a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat vestea. Mai mult, le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. “Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.