Prima declarație a Elenei Udrea, după ce a născut! ”Vreau să vin în România!”

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
21/09/2018, 10:47
Prima declarație a Elenei Udrea, după ce a născut! ”Vreau să vin în România!” GALERIE FOTO
Elena Udrea a oferit prima declarație, după ce a născut

Elena Udrea a devenit mamă, joi, 20 septembrie 2018, în Costa Rica, iar acum avem și prima ei declarație, după cel mai important eveniment din viața ei. Așa se face că, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru un post de televiziune, fostul ministru al Turismului a declarat că și-ar dori enorm să vină în România, să-și ducă fetița acasă.

Elena Udrea a născut mai repede decât a fost plănuit, iar din acest motiv, familia nu i-a fost alături în cele mai importante momente din viața ei. Fostul politician a declarat, însă, că i se vor alătura tți cei dragi, zilele următoare, imediat ce vor putea să își aranjeze toate demersurile pentru plecare.

Declarația Elenei Udrea, după ce a devenit mămică în Costa Rica

Elena Udrea a avut un travaliu de 4 ore și a mprturisit că i-a fost destul de greu. Cu toate acestea, ea este extrem de fericită că fetița ei este sănătoasă și abia așteaptă să vină cu ea în țară.

„Eva Maria ne-a făcut tuturor o supriză. Şi nouă şi medicului şi a venit mai devreme. Fiind fetiţă, ne aşteptam să fim sub termenul calculat de medic, însă ea a venit chiar mai devreme de atât.  Deşi nu era niciun semn că noaptea trecută se va naşte, totuşi, în patru ore, după o aşteptare de patru ore destul de grea, având în vedere opţiunea mea pentru naştere naturală, s-a născut Eva Maria. E un copil perfect sănătos, eu mă simt foarte bine, probabil acesta este unul din avantajele femeilor care aleg naşterea naturală. Faptul că eşti într-o formă fizică foarte bună imediat după naştere, iar pentru copil este foarte sănătos. Suntem bine, aşteptăm să ne dea voie să plecm acasă astăzi, deci practic după o zi, mie mi-ar fi dat voie să plec de ieri, dar am mai stat pentru Eva. Şi încercă să ne obişnuim acum una cu alta.”, a povestit Elena Udrea pentru Antena Stars.

Elena Udrea, despre naștere

Elena Udrea a mai spus că încearcă să se bucure la maximum de aceste momente din viața ei, chiar dacă, din cauza situației sale juridice, nu poate ajunge în țară, așa cum și-ar fi dorit. Vă reamintim că fostul ministru a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în Dosarul ”Gala Bute”.

”E un moment special. Asta clar! Începe o perioadă specială în viaţa mea la care trebuie să mă adaptez, dar este extrem de frumoasă, este fabuloasă pot să spun! Mi-aş fi dorit să se întâmple acasă, în România, şi tot sper că foarte curând vin cu Eva să-şi cunoască familia. Din păcate, neaşteptându-ne la venirea ei atât de devreme, familia era pregătită pentru începutul lunii octombrie să se întrunească aici, în Costa Rica, dar asta este. Acum vor veni duminică, luni, când ea deja este acasă. Nici nu puteau să facă prea multe. Rolul major l-am avut eu până la momentul acesta. Este o perioadă din viaţa mea de care încerc să mă bucur la maximum de acest nou început. Îmi doresc foarte mult, ca foarte curând, să o aduc pe micuţă în România”, a spus Elena Udrea în exclusivitate pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×