Prietena Cristinei Țopescu dezvăluie că jurnalista avea probleme cu banii, dar nu și cu sănătatea: „A murit cum își dorea să moară”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/01/2020, 10:00
Prietena Cristinei Țopescu dezvăluie că jurnalista avea probleme cu banii, dar nu și cu sănătatea: „A murit cum își dorea să moară”
Prietena Cristinei Țopescu a spus cu ce probleme se confrunta jurnalista înainte să moară. Sursa foto: capturi Știrile Kanal D - Youtube

Prietena Cristinei Țopescu dezvăluie câteva lucruri despre jurnalistă la mai bine de 24 de ore de la moartea acesteia. Diana Maria a postat pe Facebook un mesaj audio în care transmite că prezentatoarea stătea bine la capitolul sănătate, însă cu banii avea într-adevăr serioase probleme.

Prietena Cristinei Țopescu a confirmat că jurnalista era depresivă. Era supărată din cauza lipsei banilor

Diana Maria povestește că a cunoscut-o pe jurnalistă în anul 2015 în timpul protestelor post-Colectiv. Spune că s-a înțeles bine cu Cris mai ales după ce i-a mărturisit că este mare iubitoare de animale. Acela a fost momentul în care cele două au devenit bune prietene.

Femeia spune că după plecarea de la Antena 3, Cristina a primit oferte de muncă din mai multe locuri, multe dintre ele fiind doar vorbe în vânt.

„I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări (…) Voi nu mai răspundeați la telefoane și la mesaje”

„Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje”, a comentat Diana pe pagina Cristina Țopescu, pe care o administrează.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu”, a mai afirmat prietena Cristinei Țopescu.

„Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară – în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire”, a completat Diana în mediul online.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei în seara zilei de 12 ianuarie 2020. Aceasta ar fi murit în ajunul Anului Nou.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×