Prezentatorul TV Doru Braia a ajuns în scaun cu rotile. Ce boală cruntă are

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/05/2019, 13:55
Prezentatorul TV Doru Braia a ajuns în scaun cu rotile. Ce boală cruntă are GALERIE FOTO
Doru Braia a prezentat numerose emisiuni pe teme social - politice, dar din păcate este sărac și bolnav Sursa foto: romaniatv.net

Fostul prezentator de televiziune, Doru Braia, are probleme grave de sănătate care din păcate, l-au adus în scaun cu rotile. Braia se află zilele acestea în Palma de Mallorca, Spania, unde a postat o fotografie la care a adăugat un mesaj cutremurător.

Ce boală cruntă îl macină pe fostul prezentator tv

Doru Braia, fostul prezentator tv, în vârstă de 67 de ani, s-a remarcat ca realizator la diverse emisiuni social-politice la posturile de televiziune Național TV, cât și la OTV. Din păcate, Braia, are probleme pe toate planurile. Fără un job stabil și cu numeroase probleme finnaciare, Braia se confruntă și cu probleme de sănătate.

Fostul prezentator se află zilele acestea în Mallorca, de unde a postat o fotografie în care se află în scaun cu rotile. Fotografia este însoțită de un mesaj cutremurător.  Actuala iubită este alături de Braia, la boală și la sărăcie.

”Desfătarea pe această minunată insulă, Mallorca, ar fi deplină, dacă multitudinea insuficiențelor de care sufăr (nu-mi urați „sănătate”, sunt cronice toate!) nu mi-ar tăia răsuflarea după numai 10-20 de metri parcurși și nu m-ar fi legat definitiv de scaunul cu rotile…Efortul împingerii mele pe splendidele trasee din Palma de Mallorca, cât și finanțarea acestei nesperate vacanțe, le datorez iubitei Anca Cernea, căreia îi voi rămâne recunoscător tot restul vieții, câtă va mai fi!…”a scris celebrul prezentator tv.

Doru Braia a ajuns în scaun cu rotile din cauza problemelor de sănătate
Fostul prezentator de televiziune, Doru Braia, are grave probleme de sănătate și a ajuns în scaun cu rotile
Sursa foto: facebook.com

Doru Braia a fost părăsit de iubită în anul 2015

În urmă cu doar patru ani, fostul prezentator a anunțat că a fost părăsit de iubita cu 24 de ani mai tânără. Acesta a postat la momentul respectiv un mesaj pe contul de socializare care a emoționat și a stârnit reacții din partea prietenilor virtuali.

„D E S T Ă I N U I R E (pentru că alți prieteni n-am)

După ce vă tot scriu despre voi și, preponderent, despre alții vrute și nevrute, să vă scriu ceva și despre mine (treceți-le la nevrute!): Sunt copleșit de boli, pensioara din Germania (400€) îmi este condiționată de o asigurare de Sănătate de aici, pentru perioada 1997-2010, pe care „Casa” însă nu o are în evidențe (românești, desigur), iar eu nu o pot dovedi, pentru că „angajatorii” au dispărut sau au fost incorecți. Pensie românească, să nici nu mă gândesc!

Se pare și că am „prestat” mediatic degeaba în ultimii 20 de ani (plătit fiind, din necunoaștere, ca o femeie de serviciu) și am ajuns, iată, ca om cinstit, credeți-mă!, într-o postură pe care nu mi-aș fi putut-o imagina vreodată ! Ce păcat că nu există vreo indemnizație pentru murit ! Aș încasa-o și basta !…”,  a scris Braia pe contul de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×