Dramă în presă! O cunoscută prezentatoare radio a murit la 60 de ani, după o luptă crâncenă cu boala

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 14:33
Dramă în presă! O cunoscută prezentatoare radio a murit la 60 de ani, după o luptă crâncenă cu boala GALERIE FOTO
Prezentatoarea radio Ruth Scott a murit la 60 de ani

O cunoscută prezentatoare radio a murit la 60 de ani, după o luptă crâncenă cu boala. Ruth Scott, care era angajata postului BBC Radio 2, a pierdut lupta cu cancerul, fiind în faza terminală. Într-un tribut emoțional, postul de radio a confirmat decesul jurnalistei pe contul de Twitter.

„Ruth Scott a fost foarte iubită în familia BBC Radio 2. Lucrând cu Sir Terry Wogan și Chris Evans, ideile exprimate de ea în emisiunea Pauză pentru Gânduri a fost apreciate de milioane de ascultători în cadrul Breakfast Show de-a lungul anilor. Gândurile noastre sunt alături de familia lui Ruth în aceste momente grele”, este mesajul postat pe contul de Twitter al BBC Radio 2. Potrivit informațiilor apărute în presă, prezentatoarea ar fi încetat din viață miercuri.

Prezentatoarea radio Ruth Scott a murit la 60 de ani

Mamă a doi copii, Ruth Scott a apărut la începutul lunii în show-ul lui Chris Evans de la Virgin Radio, unde a declarat că nu se teme că va muri. În prima parte a interviului pe care l-a acordat atunci, prezentatoarea radio a mai spus că a renunțat la tratamentul medical pentru a putea muri liniștită și în mod natural lângă familia ei.

Ruth Scott a fost răpusă de cancer
Ruth Scott a fost răpusă de cancer

„Trebuie să accept faptul că voi muri. Nu mi-e frică! Am avut o viață fantastică! Mi-aș fi dorit, totuși, să dureze mai mult”, a declarat Ruth în cadrul emisiunii prezentate de prietenul ei, Evans. Interviul a avut loc pe patul de spital și i-a lăsat pe fanii prezentatoarei de radio în lacrimi. După ce a fost diagnosticată cu limfom în urmă cu doi ani, Ruth a declarat: „Vreau să mor într-un mod cât mai natural.” În cadrul interviului femeia a mai spus că spera ca cineva să îi doneze celule stem pentru un transplant, însă medicii i-au spus că intervenția chirurgicală nu este posibilă. Prezentatoarea de radio a murit la vârsta de 60 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×