Premiile Oscar 2020 Live Video. Aici poți vedea în format live stream gala Academiei de film americane

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/02/2020, 15:01
Premiile Oscar 2020 Live Video. Aici poți vedea în format live stream gala Academiei de film americane
Decernarea premiilor Oscar 2020 poate fi văzută în format Live Video. Sursa foto: tion.ro

Cinefilii din lumea întreagă mai au de așteptat puțin până când vor afla care este filmul anului! Premiile Oscar 2020 vor fi decernate luni, iar evenimentul grandios poate fi văzut în format Live Video și pe ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO!

Decernarea premiilor Oscar 2020 poate fi văzută în format Live Video

Cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar se va desfășura ca de obicei la Dolby Theatre din Hollywood și îi va avea printre gazde și pe laureații în roluri principale de anul trecut, Rami Malek și Olivia Colman. Competiția se anunță a fi una foarte strânsă.

Luni vom afla care este cel mai bun film la a 92-a ediției a Premiilor Oscar. Specialiștii văd mai mulți favoriți la această categorie. Atenția se îndreaptă asupra peliculei 1917 (în regia lui Sam Mendes), care s-a impus deja la Bafta și la Globurile de Aur.

Joaquin Phoenix se luptă cu Adam Driver și Antonio Banderas pentru cel mai bun actor

Deloc de neglijat sunt și celelalte blockbustere precum Joker (o radiografie a alienării societății), The Irishman (un film în regia lui Martin Scorsese și produs de Netflix), Once Upon A Time In Hollywood (cu trioul de vis Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt) sau Marriage Story (film în care se remarcă actrița Scarlett Johansson, produs de asemenea de Netflix). Așadar, lupta se anunță a fi una foarte strânsă.

La categoria cel mai bun actor se anunță de asemenea un adevărat război! Specialiștii îl dau deja drept câștigător pe Joaquin Phoenix, pentru prestația din Joker, pe care publicația Star Tribune a numit-o cea mai bună prestație din carieră.

Au șanse reale pentru Oscar 2020 și Adam Driver pentru rolul din Marriage Story, povestea unei căsnicii eșuate, pe care partenerii încearcă s-o încheie, fără a-și traumatiza copilul, dar și actorul spaniol Antonio Banderas (Pain and Glory), Jonathan Pryce (în surprinzătorul film The Two Popes) și Leonardo DiCaprio (Once Upon A Time In Hollywood).

Se anunță o adevărată bătălie a titanilor la secțiunea Oscar 2020 pentru Regie

La categoria cea mai bună actriță în rol principal jocurile par a fi fost deja făcute. Cel puțin așa reiese dintr-un mic sondaj realizat în rândul a 28 de critici și jurnaliști de film. Renee Zellweger, în rolul din Judy, este marea favorită. Avem de a face cu povestea tragică a actriței Judy Garland, care a făcut furori la Hollywood în primii ani ai cinematografiei americane. Rivalele lui Renee Zellweger la această categorie sunt Scarlett Johansson în Marriage Story, Charlize Theron în Bombshell, Saoirse Ronan în Little Women și Cynthia Erivo în Harriet.

O luptă puternică se va da și la categoria Regie. La această secțiune se înfruntă trei giganți ai cinematografiei mondiale. Scorsese propune o nouă poveste cu gangsteri în The Irishman, în timp ce Tarantino (celebru pentru Pulp Fiction sau Kill Bill) vizează prima sa statuetă la Oscar cu Once Upon A Time In Hollywood.

Fin urmă vine puternic și Sam Mendes, care și-ar putea completa colecția de Oscaruri cu o nouă distincție pentru pelicula 1917. El are deja un Oscar acasă primit acum 20 de ani pentru iconicul film American Beauty (cu Kevin Spacey în rolul principal). Surpriza ar putea veni însă de la regizorii Todd Phillips (Joker) și Bong Joon-ho (Parasite), care pot obșine la fel de bine Oscarul 2020.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×